Vergelijk 2.465.644 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG brengt V20 mogelijk in Europa uit als de V20 S

Nieuws LG brengt V20 mogelijk in Europa uit als de V20 S
Door ,

Een gisteren bij het patentbureau van de Europese Unie ingediende aanvraag voor bescherming van de merknaam 'V20 S' wekt de suggestie dat LG de veelbesproken V20 alsnog in Europa uit gaat uitbrengen.

Toen LG onlangs haar eerste telefoon met Android 7.0 Nougat lanceerde, de V20, werd al snel duidelijk dat deze niet in Europa, en Nederland, uitgebracht zal worden. Een merknaamregistratie wekt de suggestie dat dit alsnog kan gaan gebeuren, maar dan onder de naam V20 S.

Net zoals LG de G5 eerder dit jaar ook uitbracht in een G5 SE variant, komt dan natuurlijk de vraag op of de V20 S niet een wat uitgeklede variant zal zijn van de LG V20 die elders ter wereld verkocht wordt. Echter, op dit moment zijn er, op de merknaamregistratie (PDF) na, nog geen details bekend van dit toestel.

Wie graag een LG smartphone met Android Nougat en indrukwekkende audiofiele features in de winkels ziet verschijnen, kan nu dus alsnog hoop koesteren. Een dergelijke 'trademark' wordt namelijk niet zomaar voor de grap aangevraagd.

LG V20, trademark

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden