Vergelijk 2.379.294 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Hocus is de gratis iPhone app van de week

Apps Hocus is de gratis iPhone app van de week
Door ,

De app Hocus vraagt het maximale van je ruimtelijk inzicht. Weet jij het rode blokje over het parcours naar het eindpunt te leiden?

De app die je deze week gratis kunt downloaden in de App Store is Hocus, een minimalistische puzzelgame die je hersenen flink aan het werk zet. Om de simpel ogende puzzeltjes tot een goed einde te kunnen brengen wordt er heel wat gevraagd van je ruimtelijk inzicht, want elk level bestaat uit een 3D-vorm die ons soms een beetje doet denken aan de tekeningen van Escher. Gaat die trap nou naar boven of naar beneden? En zitten de treden nou aan de boven- of eigenlijk aan de onderkant?

hocus hocus

Doel van het spel is om het rode blokje dat je aan het begin van elk level ergens op de 3D-vorm ziet liggen zo bestuurt dat het in het rode gat valt dat ergens anders op de vorm te zien is. Door te swipen of te tappen zet je het blokje in beweging en het volgt zijn parcours tot de volgende hoek in de baan. Als je niet meer weet welke kant je allemaal nog op kunt bewegen, kun je bovenaan in het scherm aan het rondje zien welke richtingen allemaal mogelijk zijn. En wees niet bang, het blokje zit als een magneetje vast aan het parcours, zodat je het ook gewoon op de kop kunt laten lopen. 

Hocus is deze week gratis te downloaden in de App Store. Normaal betaal je voor deze app 0,99 euro.

Hocus

App name
 
Games

Een breinbrekende puzzelgame met een bijzonder 3D-design.

App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden