Vergelijk 2.379.294 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Ontsnap uit escape rooms op je smartphone met de Can You Escape apps

Apps Ontsnap uit escape rooms op je smartphone met de Can You Escape apps
Door ,

Escape rooms zijn een ware rage. Je laat je met een aantal vrienden opsluiten in een kamer alwaar je allerlei puzzels en raadsels moet oplossen om de deur weer binnen een uur te openen. Voortaan kun je van tevoren al oefenen op je smartphone met de app Can You Escape.

Escape rooms zijn mateloos populair en er zijn heuse escape room clubjes die zoveel mogelijk rooms door heel het land proberen te spelen met een zo hoog mogelijk slagingspercentage. Ga jij zelf binnenkort ook eens proberen te ontspannen uit zo'n kamer met een gesloten deur, dan is de app Can You Escape misschien wel iets voor jou. Want ontsnappen uit de digitale kamer waarin je wordt opgesloten op je smartphone is de perfecte voorbereiding voor een escape room in real life. 

Can You Escape

In de game bevind je je in een kamer met maar een deur. Klik op de attributen in de kamer en probeer een oplossing te bedenken hoe je uit de kamer kunt komen. Los verschillende puzzels op, ontdek codes en andere hulpmiddelen en probeer een logische volgorde te bedenken om zo snel mogelijk de sleutel van de deur te vinden. In de eerste kamers zul je nog gemakkelijk de oplossing vinden, maar hoe verder je komt, hoe moeilijker de rooms worden. Een perfecte digitale dus, want er is niets zo leuk als ontspannen uit een echte escape room.

Het mooie is dat de maker van Can You Escape volop bezig blijft met het maken van nieuwe digitale kamers, zodat je nu al vier verschillende apps kunt downloaden: Can You Escape, Can You Escape 2, Can You Escape 3, en Can You Escape 4.

Can You Escape

App name
 
Games

Weet jij de puzzels en raadsels op te lossen en te ontsnappen uit de kamer? Speel 8 kamers en 2 bonuskamers en bevrijd jezelf!

Play Store App Store

Can You Escape 2

App name
 
Games

Weet jij de puzzels en raadsels op te lossen en te ontsnappen uit de kamer? Speel 8 verschillende kamers en bevrijd jezelf!

Play Store App Store

Can You Escape 3

App name
 
Games

Weet jij de puzzels en raadsels op te lossen en te ontsnappen uit de kamer? Speel 15 verschillende kamers, waaronder die van een rockster, een jager, een schrijver en een atleet.

Play Store App Store

Can You Escape 4

App name
 
Games

Laat je opsluiten en los puzzels op, kraak de codes en gebruik logica om te ontsnappen!

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden