Vergelijk 2.379.294 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Power Hover is de gratis iPhone app van de week

Apps Power Hover is de gratis iPhone app van de week
Door ,

De game Power Hover is deze week gratis te downloaden in de App Store. In dit spel bevind je je in een verlaten robotwereld en ga je op zoek naar energie om zo de planeet te redden.

De app die je deze week gratis kunt downloaden in de App Store van Apple is Power Hover, een game met robots op hoverboards. Ja inderdaad, robots op hoverboards! Veel nerdyer dan dat kan het niet worden, lijkt ons zo. Je begint het spel op een verlaten robotwereld die dertig verschillende levels kent. Doel is om je robot veilig door deze levels te navigeren terwijl je onderweg allerlei gevaren en obstakels ontwijkt en energiepunten verzamelt. Oh ja, omdat je natuurlijk op een zwevend hoverboards staat moet je ook altijd rekening houden met de verraderlijke krachten van de zwaartekracht.

Om te beginnen krijg je een tutorial waarin je de basics van de game krijgt uitgelegd. Dit had niet echt gehoeven, want je leert dat je je scherm links moet aanraken om naar links te sturen en rechts moet aanraken om naar rechts te sturen. Verder kon je te weten dat je onderweg zo veel mogelijke batterijen moet verzamelen want dat zijn energiepunten en dat je automatisch springt zodra je over een schans gaat. 

Power Hover

Na de tutorial leer je de game story kennen: je bevindt je op een verlaten robotwereld waar elektriciteit de enige bron van leven is. Maar, de stroom in het dorp lijkt uit te zijn gevallen door toedoen van een schurk. Gelukkig is zijn lichtgevende spoor nog zichtbaar en zul jij de achtervolging in moeten zetten door dertig verschillende levels die allemaal steeds moeilijker worden. Al met al een simpel, leuk spelletje, dat Power Hover. Niets bijzonders, maar een leuk tijdverdrijf als je een kwartiertje over hebt.

Power Hover is deze week gratis te downloaden in de App Store. Normaal betaal je 3,99 euro voor deze game. 

 

Power Hover

App name
 
Games

Tart de zwaartekracht en geniet van de vrijheid van een hoverboard. Vind je weg door een verlaten wereld, omzeil obstakels en verzamel energie!

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden