Vergelijk 2.379.294 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Dots & Co is waardige opvolger van het populaire Two Dots

Apps Dots & Co is waardige opvolger van het populaire Two Dots
Door ,

Na het succesvolle Two Dots van eind 2014 heeft de maker ervan nu Dots & Co gemaakt, een waardige opvolger die met een paar leuke en verrassende aanpassingen ervoor zorgt dat de verstokte Dotsspeler gemakkelijk een aantal jaar door kan.

De makers van Two Dots, het zo verslavend populaire spelletje dat eind 2014 op de app-markt kwam, komen met een opvolger: Dots & Co. De basis blijft hetzelfde: verbind puntjes van dezelfde kleur met elkaar en scoor zoveel mogelijk punten. Maar een opvolger moet natuurljk meer bieden en dat Dots & Co door de toevoeging van verschillende elementen, zoals hulp van vriendelijke personages met bijzondere krachten die je tijdens de voortgang van het spel ontmoet, boosters en hulpmiddelen als een gummetje om vervelende puntjes uit de weg te ruimen.

Omdat er aan de gameplay niets is verandert ten opzichte van voorganger Two Dots zullen ervaren spelers geen enkele moeite hebben om de overstap naar Dots & Co te maken. Voor degene die Two Dots niet kennen, bevatten de eerste levels van Dots & Co korte tutorials waarin je de besturing en het doel van het spel wordt uitgelegd. En dat is simpel: verbind kleurige puntjes met elkaar en zorg er zo voor dat je de doelen van ieder level haalt. Die doelen staan rechtsboven in het scherm afgebeeld en laten zien hoeveel puntjes van welke kleur je nog moet halen om door het level te komen.

Dots & Co Dots & Co

Vernieuwingen

Ten opzichte van voorloper Two Dots zijn er een aantal vernieuwingen doorgevoerd in Dots 7 Co die de spelervaring leuker en misschien ook uitdagender kunnen maken. Zo ontmoet je als speler onderweg verschillende personages met verschillende krachten die jou uiteraard volop zullen ondersteunen bij het halen van de verschillende levels. Zo ontmoet je al vrij snel Anita, een klein vogeltje dat je af en toe helpt door een hele kleur van het bord te vegen.

Dat krijg je voor elkaar door in plaats van de gebruikelijke rondjes ook driehoekjes te vernietigen op het bord. Rechtsboven zie je de meter die je vol moet maken om de speciale kracht te kunnen activeren. Onderaan in het scherm zie je speciale hulpmiddelen. Hoe verder je komt in het spel, hoe meer van zulke hulpmiddelen beschikbaar zullen komen. Na het eerste twintigtal levels zal je gebruik kunnen maken van een gummetje waarmee je een onhandig bolletje op het speelveld kunt uitgummen. 

Al met al maken deze vernieuwingen van Dots & Co er een leuke en opgefriste spelervaring van. Voor nieuwe spelers, maar zeker ook spelers die al vertrouwd waren met Two Dots en er misschien al een beetje op uitgekeken waren. 

Dots & Co Dots & Co

Two Dots

Eind 2014 kwam het spelletje Two Dots op de markt, een verbluffend simpel spelletje waarbij je puntjes met elkaar moet verbinden om zo een zo hoog mogelijke score te bereiken. Sommige kranten en websites noemden Two Dots al het Candy Crush Saga voor volwassenen, een game die net zo verbluffend simpel is maar al jaren lang in de hoogste regionen van de downloadlijstjes staat. De immense populariteit van Candy Crush heeft Two Dots niet bereikt, maar de app laat wel zien dat mensen vaak helemaal niet zitten te wachten op complexe games of breinbrekers. Nee, liever worden we tijdens onze lunchpauze, in de trein of tussen de bedrijven door vermaakt met simpel maar verslavend vertier.

 

Dots & Co

App name
 
Games

Ga samen met Emily en haar vrienden op een wilde ontdekkingstocht op zoek naar puzzels en avontuur in een Dots-game waar je niet mee kunt stoppen! Ben je er klaar voor, kadet? Speel nu Dots & Co!

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden