Vergelijk 2.379.294 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Super Arc Light is de gratis iPhone app van de week

Apps Super Arc Light is de gratis iPhone app van de week
Door ,

De shooter game Super Arc Light is deze week de gratis iPhone app van de week. En de app is niet zomaar een shooter zoals er al zoveel zijn, want Super Arc Light kent dankzij zijn ingenieuze schietsysteem een uitdagende factor.

Deze week kun je de shooter game Super Arc Light gratis downloaden vanuit de App Store van Apple. En haak nou niet meteen af, want het is niet een shooter game zoals je die waarschijnlijk gewend bent. Nee, de makers van Super Arc Light hebben een ingenieus cirkelvormig systeem bedacht waarbij jij als doel hebt om je basis te verdedigen tegen vijandige schepen. Echter, bij elk schot dat je afvoert, verandert jouw eigen schip van richting. Het is dus zaak om je schoten zo te timen dat je verdediging optimaal blijft.

Super Arc Light Super Arc Light

Visueel ziet het spel er tof uit en voor de controls geldt dat ze simpelweg niet gemakkelijker zouden kunnen zijn. Een simpele tap ergens op het scherm van je smartphone zorgt ervoor dat je schip een schot afvuurt. Maar omdat je daarmee ook meteen de richting verandert, is het dus zaak om zo snel mogelijk schoten achter elkaar af te vuren, zodat je schip op min of meer dezelfde positie blijft. Hou je vinger op het scherm om meerdere schoten achter elkaar te vuren en de vijand te vernietigen. Want het doel van het spel is en blijft om je basis te bescherming tegen vijandelijke aanvallen, die in het begin nog gemakkelijk af te weren zijn maar gaandeweg steeds moeilijker en massaler worden.

In het startmenu kun je kiezen voor een Easy-mode en een Standard-mode. In de Easy-mode krijgt je basis de beschikking over drie levens tegenover maar een leven in Standard-mode. Verschil is dat je (high)score alleen in de Standard-mode op het wereldwijde leaderboard wordt gepubliceerd, dus zoek je werelddominatie, dan zul je het ervan moeten brengen met slechts een leven.

Super Arc Light is deze week gratis te downloaden in de App Store. Normaal betaal je voor deze app 1,99 euro.

Super Arc Light

App name
 
Games

Super Arc Light is een schietspel met een retro look en feel. Niet alleen in gameplay, maar ook in soundtrack. 

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden