Vergelijk 2.379.294 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Met de app Prisma maak je van je foto's kleine kunstwerkjes

Apps Met de app Prisma maak je van je foto's kleine kunstwerkjes
Door ,

Prisma bewerkt je foto's aan de hand van het werk van bekende schilders als Picasso en Munch. En het moet gezegd: de resultaten zijn verbluffend!

Genoeg met de filters van Instagram, maak plaats voor Prisma, de app waarmee je je foto's in echte kleine kunstwerkjes omtovert. En niet zomaar kunstwerken, nee, daadwerklijk gebaseerd op de stijl van vele beroemde schilders als Pablo Picasso, Edvard "De Schreeuw" Munch of of Pop-Art icoon Roy Liechtenstein. En we moeten toegeven, de resultaten zijn verbluffend. Er zijn wel meer apps waarmee je je foto's kunt omtoveren, maar geen van allen maakte zo'n indruk op ons als Prisma.

 Prisma voor Prisma na ​

Het fijne aan Prisma is dat de app supersimpel werkt. Geen accounts aanmaken of Facebook koppelen maar direct aan de slag. Maak een foto of zoek er eentje in je Filmrol en je kunt aan de slag. Selecteer een van de vele (35!) stijlen en laat de app z'n werk doen en laat je verbluffen door het resultaat. Zie hierboven bijvoorbeeld hoe een saaie Utrechtse straat er uitziet nadat Roy Liechtenstein ermee bezig is geweest. En het mooie van alles: Prisma is gewoon gratis te downloaden in de App Store.

Prisma

App name
 
Productiviteit

Prisma tovert jouw foto's om in kunstwerken in de stijl van wereldberoemde schilders als Munch en Picasso.

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden