Vergelijk 2.379.294 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

De Zwarte Cross app is onmisbaar voor iedere festivalbezoeker

Apps De Zwarte Cross app is onmisbaar voor iedere festivalbezoeker
Door ,

Vanaf donderdag 21 juli staat Lichtenvoorde vier dagen lang op z'n kop met het Zwarte Cross Festival. Muziek, theater, cultuur en natuurlijk springende motoren zijn de highlights van het programma. En daar hoort natuurlijk ook een officiele app bij voor je smartphone, zolang je hem maar niet in de modder laat vallen.

Voor een festival met een blokkenschema zo groot als dat van de Zwarte Cross is een app voor je smartphone zo'n beetje een minimale levensbehoefte geworden, op z'n minst dan toch voor de vier festivaldagen. Er is muziek, er is theater, er wordt gesprongen met motoren en er is die ene handige navigatie-feature zodat je nooit meer je tent, auto of fiets kwijtraakt, maar daarover later meer. 

De Zwarte Cross app is onderverdeeld in 5 categorieen: Nieuws, Programma, Favorieten, Map en Navigatie. Alle onderdelen spreken nogal voor zich, maar we lichten er graag een paar voor je uit. Nieuws spreekt uiteraard voor zichzelf: hier vind je de belangrijkste berichten over het festival. Onder Programma vind je alle optredende artiesten en kun je korte bio's over de verschillende bands of artiesten lezen zoals The Wombats, De Staat, Douwe Bob en - hoe kan het ook anders - Jovink. Geef meteen aan welke acts jij het leukst vindt, want dan vind je ze gebundeld terug onder de knop Favorieten.

Zwarte Cross Zwarte Cross

Omdat de Zwarte Cross zo'n groot terrein beslaat en er zoveel verschillende locaties zijn, is de bijgevoegde Map zeker geen overbodige luxe. Je ziet snel waar je moet zijn op het terrein om het volgende optreden niet te missen, weet precies waar je heen moet om wat te eten of te drinken te scoren en hebt ook meteen in de smiezen waar je moet zijn om dat eten of drinken weer te lozen in de vorm van een grote of kleine boodschap.

Maar de mooiste feature bevindt zich toch wel onder het kopje Navigatie: een heuse guide-me-home functie zodat je nooit meer je tent kwijt raakt op de camping of vergeet waar je je auto of fiets geparkeerd hebt. Klik gewoon een van de drie locaties aan en de app onthoudt vervolgens waar je tent of je vervoermiddel staat en helpt je het terug te vinden in het donker na een lange, dronken festivaldag.

Zwarte Cross

App name
 
Nieuws

Blijf met de Zwarte Cross app 2015 op de hoogte van alles wat er gebeurt op het Zwarte Cross festival in Lichtenvoorde.

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden