Vergelijk 2.723.463 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Handige apps voor de Nijmeegse Vierdaagse 2018

Apps Handige apps voor de Nijmeegse Vierdaagse 2018
Door , - 1 reactie

Volgende week is het weer zo ver. Dan vindt de honderd en eerste editie plaats van de Nijmeegse Vierdaagse, het grootste wandelevenement ter wereld. Of jou nou zelf meeloopt of alleen maar meefeest, deze apps heb je nodig om van je Vierdaagseweek een succes te maken.

Wederom zullen er tienduizenden wandelaars aan de start staan van de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen, kortweg de Nijmeegse Vierdaagse. Of je nou zelf je de blaren op de voeten loopt deze vier dagen of dat je alleen maar de stad ingaat om je te storten in het feestgedruis, met de onderstaande apps maak jij van de Vierdaagseweek een gegarandeerd succes!

4Walker en 4Follower

Laten we beginnen met de basis van de Vierdaagseweek in Nijmegen en dat is uiteraard het lopen zelf. Met de apps 4Walker en 4Follower kun je als deelnemer en als toeschouwer de voortgang van de wandelaars volgen op basis van het individuele startnummer. 4Walker is de app die lopers kunnen gebruiken om hun activiteit op de route te registreren. Hiervoor heb je wel een internetverbinding nodig, maar de app houdt ook offline je voortgang bij. Fotografeer met de camera op je telefoon je startnummer op je polsband en je hebt je eigen wandeltracker. 

4Follower is handig voor vrienden, familieleden en kennissen die jouw voortgang op het parcours van de Vierdaagse willen volgen. Deze volgers krijgen regelmatig updates over de voortgang van de loper of lopers die zij volgen. Zo weten ze precies waar de loper zich bevindt en kunnen ze kijken hoe laat de loper op een bepaald punt aankomt. Handig om lopers te verrassen langs de route zonder uren hoeven te wachten!

4Walker

App name
 
Navigatie

Deze app is ontwikkeld door deelnemers van de Nijmeegse Vierdaagse. Voer je deelnemersnummer in, en je krijgt informatie over de route, het weer dat verwacht wordt, en andere relevante informatie. Zo ben je optimaal voorbereid op de lange mars.

Play Store App Store
 

4Follower

App name
 
Navigatie

Met 4Follower kun je vrienden, familie en collega's volgen terwijl ze de Nijmeegse Vierdaagse lopen. Je krijgt updates met hun plek op de route, en kunt zien of ze in de buurt zijn van een waterpunt.

Play Store App Store

Buienradar en Buienalarm

Omdat de Nederlandse zomer nog steeds niet echt op gang is gekomen, heb je natuurlijk je poncho en je waterdichte wandelschoenen al klaar liggen. En hoewel de vooruitzichten voor de wandelweek nog niet eens zo heel erg slecht zijn, is het verstandig ook je smartphone helemaal klaar te maken met apps als Buienradar of Buienalarm. Je ziet buien naderen, kunt inschatten hoe lang ze duren en hoe heftig ze zijn en weet of je misschien moet gaan schuilen vanwege een gevaarlijke onweersbui. 

Buienradar

App name
 
Weer

Wil je weten of het regent als je weg moet? Buienradar geeft je actuele weersinformatie en voorspellingen zodat je droog vertrekt en aankomt, waar je ook moet zijn. 

Play Store App Store
 

Buienalarm

App name
 
Weer

De Buienalarm app vertelt je op basis van je locatie of, wanneer en hoeveel het gaat regenen en voor hoe lang. Schuilen als het kan dus. 

Play Store App Store

Molenstraat

De uitgaansstraat van Nijmegen is de Molenstraat, met allerlei kroegen, bars en eetgelegenheden zodat er voor iedereen wat wils is. Tijdens de Vierdaagse wordt de straat extra opgeleukt met podia op straat en met de app Molenstraat weet je precies wat er op welk moment in welke kroeg te doen is. Zo zie je bijvoorbeeld dat er op maandag een 90's feest is en dat op donderdag niemand minder dan Jeroen van der Boom optreedt samen met O'G3NE.

Kroegen die meedoen aan de app zijn de Drie Gezusters, Stretto, Van Buren, Groote Griet, El Sombrero, The Basement, Heidi's Skihut en Malle Babbe. Je kunt per kroeg bekijken welke activiteiten ze organiseren en wie er komt optreden. Door middel van hartjes kun je zo je eigen programma samenstellen zodat je zeker niets hoeft te missen, want je krijgt een push notificatie 30 minuten voordat een optreden met een hartje begint. Het buitenpodium dat door de kroegen gezamenlijk wordt aangeboden heeft ook zijn eigen categorie binnen de app.

 

Molenstraat

App name
Navigatie

Download nu onze eigen Molenstraat app om dagelijks op te hoogte te blijven van de Vierdaagsefeesten 2016!

App Store

Valkhof Festival

Ieder jaar wordt er tijdens de Vierdaagsefeesten in het Valkhofpark op het hoogste punt in de binnenstad het Valkhof Festival georganiseerd. Dit festival dat voorheen bekend stond als De Affaire biedt het publiek met name progressieve indierock, metal en alternatieve muziek, maar ook jazz, latin en experimentele muziek, om maar eens een paar smaken te noemen. En juist omdat het festival zo'n breed scala aan muziekstromingen biedt, is er niets handiger dan de Valkhof Festival app op je smartphone te installeren.

Binnen de app kun je iezen of je op podium wilt zoeken of op genre. Waar de keuze in de podiumlijst beperkt blijft tot de zes verschillende podia, zo uitgebreid is de lijst van genres waaruit je een keuze kunt maken. Bijvoorbeeld Americana, post-punk, country, dubstep, garage, hiphop, post-punk, rap of world, om maar negen van de in totaal 61 genres te noemen.

 

Valkhof Festival

App name
 
Navigatie

Op Valkhof Festival 2016 ontdek je de muzikale smaakmakers van vandaag en morgen en kun je genieten van lekker eten en drinken. Het festival vindt plaats van 16 tot en met 22 juli 2016 en is vrij toegankelijk.

 

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden