Vergelijk 2.379.294 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Super Sharp is de gratis iPhone app van de week

Apps Super Sharp is de gratis iPhone app van de week
Door ,

De game Super Sharp is deze week gratis te downloaden in de App Store. Snijd obstakels, blokken en touwen door en laat de zwaartekracht zijn werk doen. Op het eerste oog simpele puzzels, maar de natuurwetten blijken soms verraderlijk moeilijk.

In de game Super Sharp wordt een lichaamsdeel superscherp. En dat is - naast je razendsnelle analytische brein, natuurlijk - je vinger. Want in die vingers van jou zitten ongelofelijke krachten. Je snijdt namelijk zomaar allerlei objecten, blokken, touwen en ballen door. Waarom? Goeie vraag! Om ieder level tot een goed einde te brengen en je verslaving gaande te houden, want we voorspellen je: binnen de kortste keren ben je completely hooked aan Super Sharp.

Hoe gaat het in z'n werk? Vrij simpel en rechttoe rechtaan. In ieder level zie je een wit vlak en een of meerdere targets. De bedoeling is dat je stukken van dat witte vlak afsnijdt om die targets mee te raken. Simpel, kind kan de was doen. Verder staan de afgesneden stukken onder invloed van de zwaartekracht zoals we die op aarde kennen, dus met een beetje logisch denkwerk zou je de baan tussen het witte vlak en het target dus moeten kunnen voorspellen. Alleen dat blijkt nu net wat moeilijker dan gedacht.

Super Sharp Super Sharp

En zo speel je level na level in Super Sharp. In de eerste levels zul je misschien nog denken dat je de game in een halfuurtje hebt uitgespeeld, maar je zult zien dat je al snel meerdere pogingen nodig hebt om bepaalde levels tot een goed einde te brengen. En nu weten we ook wel dat de oplossing van elk level gewoon op YouTube te vinden is, maar zeg nou zelf, wie wil er op die manier winnen?

Super Sharp is deze week gratis te downloaden in de App Store. Normaal betaal je voor deze app 1,99 euro. Androidgebruikers kunnen de game downloaden onder de naam Sharp Cut.

Super Sharp

App name
 
Games

Je vinger is nog nooit zo scherp geweest! Snij door meer dan 120 levels en laat de zwaartekracht z'n werk doen.

Play Store App Store

Sharp Cut

App name
 
Games

Je vinger is nog nooit zo scherp geweest! Snij door 120 levels en laat de zwaartekracht z'n werk doen.

Play Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden