Vergelijk 2.379.294 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

In de game Rodeo Stampede hop je van wild beest naar wild beest

Apps In de game Rodeo Stampede hop je van wild beest naar wild beest
Door ,

Hop van wild dier naar wild dier in een razende stormloop en zorg dat je lang genoeg blijft zitten. Alleen op die manier kun je vriendjes worden met het wilde beest en gaan ze met je mee naar je dierentuin.

Iedereen kent ze wel, die mechanische stieren waar je met een beetje geluk tien seconden op kunt blijven zitten voordat je er genadeloos vanaf geworpen wordt, al dan niet met je kleding op een net andere plek dan je graag zou willen. In de game Rodeo Stampede - Sky Zoo Safari hoef je ook niet te blijven zitten op de wilde dieren. Nee, het is de bedoeling dat je al hoppend van dier naar dier in een razende stormloop zo ver mogelijk komt zonder de grond te raken.

Rodeo Stampede Rodeo Stampede

Hoe doe je dat dan? Nou, gelukkig heb je een lasso die je altijd weer verder helpt. Zodra je op de rug van een olifant, struisvogel, arend, tijger of beer zit is het zaak zo lang mogelijk te blijven zitten, want er zit nog een tweede laag in Rodeo Stampede. Als je namelijk lang genoeg blijft zitten, word je vanzelf vrienden met het dier waarop je op dat moment meelift. En dat is weer handig, want dan gaan ze als vanzelf mee naar je dierentuin waar bezoekers zich kunnen vergapen aan alle verschillende dieren die jij hebt verzameld.

 

Rodeo Stampede - Sky Zoo Safari

App name
 
Games

Leeuwen, tijgers en beren zijn geen probleem voor de rodeoster die jij bent. Maak je klaar voor de wildste stampede ooit.

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden