Vergelijk 3.207.506 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Drop Flip is de gratis iPhone-game van de week

Apps Drop Flip is de gratis iPhone-game van de week
Door ,

Drop Flip is deze week de gratis app van de week in de App Store, een game waarbij je ervoor moet zorgen dat een balletje in een emmer valt. Simpeler kan het haast niet, maar verkijk je er niet op.

Een balletje in een emmer laten vallen, dat klinkt niet heel erg moeilijk. En moeilijk is het dan ook niet in pakweg de eerste vijf levels van de game Drop Flip, dat deze week de gratis app van de week is in de App Store van Apple. Maar na die eerste levels zul je zien dat er steeds meer gevraagd wordt van je mentale vaardigheden om de levels stuk voor stuk tot een goed einde te brengen. Met het balletje in de emmer, dus.  

Klik op het luikje dat zich onder het balletje bevindt en het balletje gaat vallen. Door de obstakels in het level zo te verplaatsen, kantelen en in hoogte te verstellen beïnvloed je de baan die het balletje gaat volgen. Want alleen in de eerste levels zal je balletje in een min of meer rechte baan naar je emmer kunnen bewegen. In de latere en meer uitdagende levels zul je goed moeten kunnen beredeneren welk route je balletje gaat volgen.

Drop Flip Drop Flip

En dat is ook meteen het leuke aspect aan Drop Flip, want veel games op je smartphone zijn net iets te makkelijk waardoor je ze binnen de kortste keren hebt uitgespeeld. Gelukkig laat Drop Flip zien dat je ook uitdagende spelletjes op je iPhone kunt spelen.

Drop Flip is deze week gratis te downloaden in de App Store. Normaal betaal je voor deze app 2,99 euro. De app is alleen beschikbaar voor de iPhone.

Drop Flip

App name
 
Games

Verplaats, draai en manipuleer obstakels in alle vormen en maten terwijl je een balletje in een emmer probeert te laten vallen. 

App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Recente artikelen

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden