Vergelijk 2.402.432 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sleepfulness: lekker in slaap vallen en een betere nachtrust

Apps Sleepfulness: lekker in slaap vallen en een betere nachtrust
Door , - 1 reactie

Met onze drukke banen en stressvolle dagen is het belangrijk om voldoende tijd te nemen voor goed en optimaal ontspannen en ontstressen. Met de app Sleepfulness ben je snel een heel eind op de goede weg. Mits je drukke agenda het toelaat.

Een goede nachtrust is onontbeerlijk om de dag optimaal door te komen. Met de app Sleepfulness zet je een stap in de goede richting, want door technieken gebaseerd op mindfulness leer je om zo ontspannen en relaxt mogelijk te worden, waardoor je een heerlijke nachtrust hebt en de kwaliteit van je slaap verbeterd. 

De app zit namelijk vol met tracks die ervoor moet zorgen dat je beter slaapt en daardoor ook een rustige en productieve dag voor de boeg hebt. Je hebt de keuze uit vier momenten: tracks voor gedurende de dag, om bij in slaap te vallen, voor als je niet kunt slapen en bij het wakker worden. 

Sleepfulness Sleepfulness

Na het openen van de app kun je door middel van het wieltje onder in beeld een track selecteren die je graag wilt gebruiken om bij te ontspannen. Een blauw bolletje geeft aan dat je een track nog niet gebruikt hebt, een rood plusje geeft aan dat de track onderdeel uitmaakt van een pakket dat je nog niet gedownload hebt.

Kies je bijvoorbeeld voor de track Settle in het menu Can't Sleep, dan word je op rustgevende toon uitgelegd hoe je extra aandacht kunt geven aan je ademhaling, voor het uitademen, en hoe deze oefening je kan helpen te ontspannen, zowel fysiek als mentaal. En door het selecteren van de track Hear krijg je 8 minuten lang rustgevende muziek te horen. Als je daar niet heerlijk bij in slaap valt, weten wij het ook niet meer. Wellicht helpt alleen een slaappil je dan nog verder.

Sleepfulness

App name
 
Productiviteit

Sleepfulness zit vol met bewezen mindfulness technieken die je helpen in slaap te vallen en daarnaast ook helpen de kwaliteit van je slaap te verbeteren.

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden