Vergelijk 2.402.432 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Mmm Fingers: bescherm je vingers tegen hongerige monsters

Apps Mmm Fingers: bescherm je vingers tegen hongerige monsters
Door ,

Mmm Fingers is een nieuwe game voor Android en iOS waarbij je moet voorkomen dat je vingers opgegeten worden. Het is zaak alles te vermijden wat tanden heeft. Als je vingers je lief zijn, laat je deze game dus ook links liggen.

Op zoek naar een nieuw spelletje? Ken jij wel een trucje of twee met je vingers? Mmm Fingers is een game waarbij er allerlei monsters op je scherm voorbij komen die erg veel interesse hebben in jouw vingers. Van je pink tot je wijsvinger, deze beestjes eten alles. Gelukkig speel je deze game maar met één vinger tegelijk, dus je krijgt tien kansen. Het principe is simpel: zet je vinger op het scherm en het spel begint. 

Mmm Fingers is zo'n game die je lang moet volhouden: het spel test je uithoudingsvermogen. De monstertjes komen steeds sneller over je scherm naar beneden glijden terwijl ze sneller tollen en springen, op zoek naar lekkere, knapperige vingers. Laat jij er nu net een stuk of wat hebben. Doel van deze game is om de hoogste highscore te halen. Zoals je ziet kwamen wij niet veel verder dan 149 punten. Erg mager. Maar goed, wij gebruiken onze vingers dan ook om te typen, dus we moeten er zuinig op zijn. 

 Mmm Fingers Mmm Fingers

Mocht je nog wel een setje vingers over hebben, probeer Mmm Fingers dan eens. De app is helemaal gratis te downloaden in de App of Play Store en is erg vermakelijk. De monstertjes zijn leuk vormgegeven en doordat het spel steeds moeilijker wordt, blijft deze game lang leuk en zul je hem niet zó snel verwijderen van je smartphone. Kun jij onze score van 149 punten verbeteren? We horen het graag van je. 

Mmm Fingers

App name
 
Games

Zorg dat je je vingers niet verliest met dit slimme en gratis behendigheidsspelletje voor iOS en Android.

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden