Vergelijk 2.402.432 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Het wordt weer lente: ontdek de beste biertjes met Untappd

Apps Het wordt weer lente: ontdek de beste biertjes met Untappd
Door ,

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, biertjes, kom maar gauw. De redactie van GSMinfo.nl kun je dit weekend alweer tegenkomen op de terrassen van Nijmegen. Daarbij fotograferen we onze biertjes met Untappd: de app die het drinken van bier écht sociaal maakt.

Untappd is te downloaden voor iOS en Android. Als je een account aangemaakt hebt, kom je terecht in je dashboard. Daarin vind je bars in de buurt, biertjes die populair zijn op jouw locatie, je vrienden en andere nuttige informatie over bier en je omgeving. De lente hangt in de lucht: iets belangrijkers dan het nuttigen van een lekker biertje op een terras dat beschenen wordt door een waterig winterzonnetje bestaat er volgens ons niet. Untappd is de moeite van het proberen waard.

Met Untappd ben jij de eerste die ontdekt wat de nieuwste en lekkerste trending biertjes zijn in jouw omgeving. Doordat de app van je locatievoorzieningen op je smartphone gebruik maakt, blijf je op de hoogte van wat er allemaal in jouw omgeving speelt en welke bieren er gedronken worden door andere gebruikers. Zo kun je als je zelf een biertje drinkt je bier fotograferen, pinnen aan een locatie en een bar en hem delen met je bierdrinkende vrienden. Op zoek naar  een speciaal biertje? Untapped helpt.

Untappd Untappd

Met Untappd kun je zelf ook een lijstje bijhouden met bieren die je nog wel eens in de toekomst wil proberen. Wel eens gehoord van Westvleteren? Westvleteren is een bier dat je alleen bij het Belgisch klooster waar het gebrouwen wordt, kunt kopen. In beperkte afname. Op afspraak. En alleen als je het nummerbord van je auto doorgeeft. Te gek toch? Sla hem op in je lijstje en Untappd laat je weten wanneer je biertje in de buurt is. Of jij in de buurt van je biertje. Gratis in de App Store en Play Store. 

Untappd

App name
Communicatie

Met Untappd vind je leuke barretjes in de buurt, blijf je op de hoogte van de beste biertjes en drink je lekker samen met je vrienden.

Play Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden