Vergelijk 2.402.432 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Toca Kitchen 2 is de gratis app van de week

Apps Toca Kitchen 2 is de gratis app van de week
Door ,

De gratis app van deze week is Kitchen 2, een leuke app voor kinderen die het leuk vinden om mama of papa te helpen in de keuken. Met Kitchen 2 kunnen ze nu zelf aan de slag.

De gratis app van de week is Kitchen 2, een app om kinderen op een leuke en speelse manier met eten en het bereiden ervan te laten kennismaken. Ongetwijfeld zal die kleine koter wel eens geïnteresseerd bij het gasfornuis staan te kijken als je weer een culinair hoogstandje aan het bereiden bent voor je gezin. En misschien willen ze je zelfs al wel eens helpen. Met Kitchen 2 kunnen de kleintjes nu ook zelf aan de slag en hun zelfgekookte prutje voorzetten aan leuke personages: een meisje, een jongen of een schattig monster.

Kitchen 2

Zoals je op het plaatje hierboven ziet, zie je aan de linkerkant van het scherm een koelkast die je kunt openen en waar je al het eten kunt vinden. Sleep de wortels, uien, champignons, vis en wat er nog meer allemaal te vinden is uit de koelkast op de tafel om ermee aan de slag te gaan in de keuken. Of sleep het eten rechtstreeks in de mond van het personage dat aan de tafel zit te wachten tot jij ze te eten geeft.

Aan de rechterkant van het scherm zie je alle keukenbenodigdheden die nodig zijn om het eten klaar te maken. Van snijplankjes tot frietpan en van de oven tot de blender, alles kun je hier vinden. Zodra je eten op de tafel hebt liggen en je een van de benodigdheden selecteert, wordt het eten klaargemaakt. Als het klaar is, kun je het op laten eten door je personage.

Kitchen 2

Toca Kitchen 2 is deze week gratis te downloaden in de App Store van Apple. Normaal betaal je voor deze game 2,99 euro. Toca Kitchen 2 is ook beschikbaar voor Android.

Kitchen 2

App name
 
Games

Wie heeft ooit gezegd dat eten lekker moet zijn? Met Kitchen 2 flans je alle mogelijk ingrediënten bij elkaar en het mooie is: je gasten eten het nog op ook.

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden