Vergelijk 2.682.503 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HoKiPo is de gratis iPhone game van de week

Apps HoKiPo is de gratis iPhone game van de week
Door ,

HoKiPo is een game waarin je door de levels springt van platform naar platform. Door zijn leuke graphics waan je je binnen de kortste keren weer terug achter je nineties Nintendo.

Net als bij de spellen op je Nintendo of Super Nintendo beweeg je in de game HoKiPo, die deze week gratis te downloaden is in de App Store, je poppetje door verschillende levels. De verhaallijn vertelt je dat je een antiviruseenheid bent die virussen binnen spelconsoles opspoort en vernietigd. Doel is om de honderden levels, ieder onderverdeeld in vijf stages, al springend van platform naar platform te doorlopen terwijl je virussen uitschakelt.

HoKiPo

Maar in plaats van te springen door op de A-knop te drukken en sneller te rennen door het inhouden van B, zoals je bij je oude Nintendo gewend bent, beweeg je je poppetje door te swipen en te tappen op het scherm van je smartphone of tablet. Vooral bij het swipen zit een vermakelijke moeilijkheid: je moet snel genoeg zijn, maar tegelijkertijd ook goed richten. Levels unlocken naarmate je verder komt in het spel, en worden uiteraard ook steeds moeilijker. 

Ook qua graphics ziet HoKiPo eruit alsof je terug bent beland in de vroege jaren 90 en je uit alle macht probeerde om Mario bij de prinses in het kasteel te krijgen. De levels zien er gepixeld uit en de begeleidende muziek en geluidseffecten klinken alsof je oude Nokia 3310 overgaat. Maar juist die aspecten dragen bij aan de juiste sfeer in de game, want HoKiPo is vanaf het eerste begin al een erg leuk spel met een verslavende werking. 

HoKiPo

HoKiPo is deze week gratis te downloaden in de App Store van Apple. Normaal betaal je voor deze game 1,99 euro. HoKiPo is ook beschikbaar voor Android

 

HoKiPo

App name
 
Games

Spring van platform naar platform, gebruik shortcuts en speel honderden levels, elk met vijf verschillende stages. 

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Recente artikelen

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden