Vergelijk 2.682.503 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Meteen afspreken, geen vleeskeuring met dating app Ohello

Apps Meteen afspreken, geen vleeskeuring met dating app Ohello
Door ,

Sinds een aantal jaar is er een keur aan dating apps te krijgen voor je smartphone. Lekker makkelijk, je kiest er zo een uit. Onlangs is er een nieuw dating app verschenen, genaamd ohello. Deze app belooft het daten nóg wat makkelijker te maken.

Heb je wel genoeg van Tinder of andere dating apps? Geen zin meer in de bijbehorende vleeskeuring? Geen probleem, want sinds kort is er ohello voor iPhone en Android, waarmee je datende leven een stukje makkelijker en toegankelijker wordt. De app belooft je dat je binnen no-time een date hebt, omdat alles veel sneller werkt dan met Tinder. Je ziet direct in je omgeving wie er beschikbaar is voor een date, kijkt of je een match hebt en spreekt binnen een half uur af op een leuke locatie. Top toch? 

In de praktijk werd er in onze omgeving nog niet zoveel gebruik gemaakt van ohello. Of het lag misschien ook aan de redacteur die de app uitprobeerde. Hij schrikt nog wel eens mensen af. Hoe dan ook is het idee van ohello leuk: vooruit, je moet nog wel naar links of naar rechts swypen, maar als je dan een date hebt, kun je wel meteen afspreken en kijken of het iets is. In plaats  daarvan zit je met Tinder soms weken berichten naar elkaar te sturen en ben je nog niet veel wijzer geworden. 

ohello ohello

Elk voordeel heb zijn nadeel: met ohello moet je wel meteen de stad in, je leukste kloffie aan en je mooiste gezicht opzetten. En wat als je daar nu net geen zin in hebt met je brakke hoofd, je olifantenpantoffels en je naar verschaald bier-ruikende ochtendjas? Juist, want als je een dating app gebruikt, betekent dat niet meteen dat je ook in de tóestand bent om op date te gaan. Soms wil je gewoon een beetje browsen en lekker meedoen aan die vleeskeuring. Wij weten niet of ohello het gaat redden, maar het is een nobel initiatief. 

Ohello

App name
 
Communicatie

Met ohello ontmoet je mensen vlakbij je in de buurt die meteen met je op date willen. Geen vleeskeuring en geen slepend proces: gewoon meteen een kopje koffie drinken.

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Recente artikelen

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden