Vergelijk 2.402.432 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Do it yourself: met Instructables zelf gaan bouwen

Apps Do it yourself: met Instructables zelf gaan bouwen
Door ,

Instructables is een community van allerlei mensen die zelf dingen bouwen, van een bananenhouder tot een tafel en heerlijke muffins tot een vogelhuisje. Handig is dat de community ook een app heeft voor iPhone en Android, waarmee je leuke DYI ideeën meeneemt in je broekzak.

Ben je op zoek naar leuke inspiratie om zelf iets te bouwen of in elkaar te zetten? Heb je restmaterialen over van een verbouwing of staat er al jaren wat hout in je garage? Download dan eens de app Instructables. Deze app geeft je allerlei tips en tricks en handige tips van een levendige community aan 'zelfbouwers' die de mooiste dingen maken. Daarbij kun je denken aan slimmigheidjes voor in huis, sportacessoires, speelgoed, eten en ga zo maar door. Je kunt het je zo gek niet bedenken, of het staat op Instructables.

Kijk maar eens naar de afbeelding hieronder. Een zelfgemaakte bananenhouder die je tussen het frame van je wielrenfiets hangt, voor een snelle snack tussendoor op een lange fietstocht? Het kan, want iemand op Instructables heeft het gemaakt. Hoe praktisch het in de praktijk is, moet nog blijken, maar het laat wel zien hoe ver deze community gaat. En zo zijn er legio voorwerpen en handigheidjes die je eigenhandig in elkaar kunt zetten als je de juiste materialen bij elkaar hebt. Leuk voor regenachtige zondagen of een vakantie.

Instructables Instructables

Uiteraard is het mogelijk om met je online account van Instructables in te loggen op je smartphone. Zo kun je projecten aan je favorieten toevoegen en ook bepaalde mensen die gave dingen maken, blijven volgen. Ook leuk is dat de redactie van Instructables wedstrijden organiseert waaraan je mee kunt doen. Zo kun je je mooiste DIY sieraden laten zien aan het grote publiek en er misschien ook wel prijzen mee winnen. En het blijft natuurlijk allemaal gratis. 

Instructables

App name
 
Productiviteit

Met Instructables maak en bouw je alles zelf, van tassen tot tafels, met handige tips en handleidingen voor allerlei soorten materialen.

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden