Vergelijk 2.402.432 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Batterij dood? Snel een berichtje sturen met Last Message

Apps Batterij dood? Snel een berichtje sturen met Last Message
Door ,

Heeft je batterij geen 'juice' meer? Snel een berichtje sturen aan die belangrijke persoon dat je eraan komt, vlak voordat de batterij leeg is. Gaat dat nog wel met zo weinig power? Probeer Last Message voor Android eens en laat de app automatisch een bericht sturen.

Het zou wel eens een mooie uitkomst kunnen zijn voor al die mensen die de batterijduur van hun smartphone niet in de gaten houden. En hun lader gewoon thuis laten liggen. Last Message voor Android stuurt automatisch een bericht naar de juiste contactpersonen, zodat je vrienden zich geen zorgen hoeven te maken als je niet op je berichtjes reageert en je moeder niet flipt als ze je niet aan de lijn krijgt. De app is er helaas niet voor iPhones en gaat daar hoogstwaarschijnlijk ook niet voor verschijnen.

Als het batterijpercentage van je smartphone een bepaald dieptepunt bereikt heeft, stuurt Last Message dus automatisch een bericht aan een of meerdere contactpersonen naar voorkeur. Zoals je hieronder kunt zien, kun je een standaardbericht instellen dat je contactpersonen ontvangen. Vervolgens kies je naar welke contacten je bericht verzonden wordt en op welk batterijpercentage er een bericht gestuurd wordt. Je kunt sms'en, mailen, Facebooken en Twitteren. Gek genoeg is er geen ondersteuning voor WhatsApp te vinden.

Last Message Last Message

Daarnaast kun je in de app een wekker instellen en wat extra informatie over je batterij opvragen, zoals de levensduur, gezondheid en temperatuurschommelingen. Niet echt nodig of belangrijk: het gaat bij deze app echt om de last message. Dus, mocht je zo wanhopig zijn dat je er écht niet tegen kunt dat niemand je kan bereiken als je telefoon stilvalt, downloadt dan deze app. Weten je vrienden en familie meteen dat er heus niks aan de hand is als je niet meteen op een tweet of appje reageert. 

Last Message

App name
Productiviteit

Is je telefoon bijna leeg? Laat Last Message snel een bericht sturen naar alle belangrijke contactpersonen, zodat ze op de hoogte zijn.

Play Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden