Vergelijk 2.682.503 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Warhammer Deathwatch: Tyranid Invasion is gratis app van de week

Apps Warhammer Deathwatch: Tyranid Invasion is gratis app van de week
Door ,

De gratis app van de week is Deathwatch - Tyranid Invasion. In deze game geef je leiding aan een groep Space Marines en bevecht je een gevaarlijke buitenaardse vijand.

De gratis iOS-app van deze week is een game met een onmogelijk lange naam: Warhammer 40,000: Deathwatch - Tyranid Invasion. In dit spel ben je de commandant van een elitegroep van Space Marines die strijdt tegen de vijandige buitenaardse Tyranids. In meer dan 40 levels vecht je in turn-based battles, wat inhoudt dat je niet tegelijkertijd met de vijand aan de beurt bent, maar om de beurt aanvallen op elkaar plaatst. Hierdoor is Deathwatch - Tyranid Invasion niet een simpele 'schiet-zoveel-als-je-kunt' game, maar zul je ook tactisch en behendig moeten spelen, rekeninghoudend met de mogelijk volgende stap van de tegenstander.

Je speelt de 40 levels van de game in omgevingen variërend van kapotgeschoten steden tot  aan boord van vijandige bioschepen. Hoe verder je komt, hoe sterker je team van Space Marines wordt en hoe meer extra's je verzamelt in de vorm van wapens en vaardigheden van je Marines. Probleem is echter wel dat de sterkte van je tegenstanders ook groeit en dat de tactische puzzels die je in je hoofd zult moeten oplossen ook steeds complexer worden. Grafisch ziet Deathwatch er overigens niet zo indrukwekkend uit, want je speelt het spel vanuit een helikopter view die vooral een hit was ten tijde van GTA 2.

Deathwatch

Warhammer 40,000: Deathwatch - Tyranid Invasion is deze week gratis te downloaden in de App Store. Normaal betaal je voor deze app 1,99 euro. De app is vooralsnog alleen beschikbaar voor de iPhone.

Warhammer 40,000: Deathwatch - Tyranid Invasion

App name
 
Games

Leid je eigen ultieme team van Space Marines en strijd tegen de buitenaardse Tyranids. 

App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Recente artikelen

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden