Vergelijk 2.682.504 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Start het motorseizoen goed met de Motorbeurs 2016 app

Apps Start het motorseizoen goed met de Motorbeurs 2016 app
Door ,

Als de jaarlijkse Motorbeurs in Utrecht gehouden wordt, weet je dat de start van het motorseizoen niet meer ver weg is. Het wordt bijna lente en dus mogen de motoren weer uit de garages gehaald worden. Ga jij dit weekend naar de motorbeurs? Download nu de handige app.

Het is iets waar motorrijders elk jaar naar uitkijken: de start van het motorseizoen. Als het weer het enigszins toelaat en de wegen ijs- en sneeuwvrij zijn, trekken de meeste motorrijders er weer op uit. Met fris gepoetste en goed doorgesmeerde motoren kan er eindelijk weer lekker gereden worden. En wat is er nu mooier dan het motorseizoen te starten met een bezoekje aan de MOTORbeurs 2016 in de jaarbeurs in Utrecht? Breng een bezoekje aan de dealers, bezoek interessante presentaties en spannende productlanceringen. 

Een evenement als de MOTORbeurs 2016 kan niet zonder een app. Het is alleen al handig om met de app te kunnen navigeren over het beursterrein. Plattegrondje erbij en je vindt je weg wel. In de app kun je je voorkeuren en interesses aangeven. Zo laat de app je weten waar de leukste dingen plaatsvinden en bij welke dealers je echt even een kijkje moet nemen. Natuurlijk is er ook een handig overzicht van het volledige programma te vinden, als je even van je eigen dagplanning af wil wijken voor iets nieuws.

MOTORbeurs 2016 MOTORbeurs 2016

Daarnaast geeft de MOTORbeurs 2016 app je een lijst van alle deelnemers die op de beurs vertegenwoordigd zijn. Ook leuk is dat de app volstaat met allerlei interessante aanbiedingen. Dus ben je op zoek naar een nieuw setje motoroordoppen of een gave motorreis in de Eiffel, neem dan hier eens een kijkje. Wie weet zit er wel iets moois tussen. De MOTORbeurs wordt gehouden van 18 tot en met 21 februari en begint elke dag om 10 uur 's morgens. De app is te downloaden voor iOS en Android.

MOTORbeurs 2016

App name
 
Communicatie

Download de handige MOTORbeurs 2016 app als je dit jaar naar de motorbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht gaat. 

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Recente artikelen

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden