Vergelijk 2.682.503 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Should Shoot is een van de leukste multiplayer games voor iPhone

Apps Should Shoot is een van de leukste multiplayer games voor iPhone
Door ,

Met Should Shoot speel je samen met een vriend of vriendin op één iPhone en neem je het tegen elkaar op met een combinatie van je eigen vingers en digitale balletjes.

Met Should Shoot is je iPhone eens niet een apparaat waarmee je je lekker veilig in je eigen bubbel kunt terugtrekken, want je zult hem moeten delen. Deze multiplayer game is namelijk vooral leuk als je hem met z'n tweeën speelt, zoals het woord al zegt. Maar dan is het ook wel een van de leukste multiplayer games die op dit moment beschikbaar zijn, en ook nog eens van Nederlandse makelij!

Het principe van Should Shoot is even simpel als briljant. Iedere speler krijgt een balletje en  dan is het schieten maar. Ondertussen bouw je een highscore op zodat er ook nog een competitieve social component in het spel zit. Verder unlock je verschillende achtergrondkleuren door het spel regelmatig te spelen en kun je ook de spelregels zo aanpassen dat je Should Shoot helemaal volgens je eigen regels kunt spelen. Overigens is de game ook in single player modus te gebruiken. In dat geval strijden jij en je balletje tegen vallende raketten en kun je proberen je eigen highscore te verbeteren.

 Should Shoot Should Shoot

Should Shoot is op dit moment alleen nog beschikbaar voor iOS-apparaten en kunnen alleen Benelux-gebruikers de app downloaden uit de App Store. De wereldwijde uitrol voor iOS staat gepland voor 24 februari; Android volgt later dit jaar. Should Shoot is een betaalde app die je eenmalig 2,99 euro kost. 

Should Shoot

App name
 
Games

MEt Should Shoot kun jet met z'n tweeën tegen elkaar gamen op één apparaat! Neem het tegen elkaar op in drie verschillende multiplayer modussen of speel in je eentje en verbeter je eigen highscores.

App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Recente artikelen

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden