Vergelijk 2.682.504 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Maily is een leuke app voor kinderen die van tekenen houden

Apps Maily is een leuke app voor kinderen die van tekenen houden
Door ,

Met Maily kunnen kinderen hun eerste veilige stappen zetten op het gebied van elektronische communicatie, want met de app kunnen ze vooraf ingestelde contactpersonen verrassen met een leuke tekening of foto.

Wat is er nou leuker dan als papa, mama, oma of opa verrast te worden door een mooie tekening van klein-)zoon of dochterlief? Nu kun je zelfs op de meest onverwachte momenten verrast worden, want met de leuke kinderapp Maily kunnen ze je waar en wanneer dan ook hun nieuwste tekening sturen.

En dat kan helemaal veilig, want als ouder kun je gewoon instellen aan wie ze hun tekeningen en foto's kunnen sturen. Dus je stelt gewoon alleen de contactgegevens papa en mama, opa en oma en wat favoriete ooms en tantes in en ze kunnen aan de slag.

Maily Maily

Meestal zijn kinderen al op vroege leeftijd helemaal gek van je smartphone of tablet. Met Maily kun je ze tegelijkertijd ook creatief bezig laten zijn, want de teken functionaliteiten van de app zijn speciaal ontworpen voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 9 jaar. Nadat ze hun tekening of creatie hebben gemaakt, kunnen ze hem naar vooraf ingestelde contactpersonen sturen.

Zo hou je de eerste stappen van je zoontje of dochtertje op het gebied van social messaging veilig, want je voorkomt dat ze in contact komen met wildvreemde mensen. Ontvangers moeten overigens wel zelf de Maily app op hun telefoon hebben, want anders komt het bestand niet aan.

Maily

App name
 
Productiviteit

Maily is een veilig platform voor berichten dat kinderen vanaf 3 jaar verbindt met hun familie en vrienden. Het is leuk, makkelijk en helemaal veilig.

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Recente artikelen

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden