Vergelijk 2.682.503 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Met VPRO Koos ontdek je de beste content van de VPRO

Apps Met VPRO Koos ontdek je de beste content van de VPRO
Door ,

Geniet jij ook zo van de programma's en de documentaires van de VPRO? Misschien ben je onlangs wel begonnen met kijken naar Langs de oevers van de Yangtze? De VPRO komt nu met een nieuwe app voor iOS die je diepgaande curated content aanbiedt en je elke dag allerlei moois laat zien.

Onlangs bracht de VPRO zijn tweede app uit voor smartphones. VPRO Koos geeft je elke dag een overzicht van de beste content die er te vinden is op het web en die de omroep te bieden heeft om te lezen, luisteren of kijken. Zo krijg je een aangename curated mix van VPRO content en andere media op je smartphone te zien. De VPRO zelf noemt het de 'pareltjes' van het web die ze je elke dag voorleggen. Negeer de overvloed en het overweldigende media-aanbod en laat de VPRO het werk voor je doen. Werkt in praktijk best prima.  

Zoals je hieronder ziet, geeft het startscherm (links) je een overzicht van 5 artikelen, longreads, series, enzovoort. Als je doorklikt, krijg je extra informatie te zien (rechts). Daarnaast heeft de app een ingebouwd overzicht van de tv- en radiogids. In een oogopslag zie je dus waar je vanavond moet zijn op TV. Heel handig en nuttig! Een klein nadeel zou kunnen zijn dat je de nieuwe content pas om 8 uur 's morgens binnenkrijgt. Wij hadden hem graag iets eerder; kunnen we het ook in de trein nog lezen.

VPRO Koos VPRO Koos

De app is zowel beschikbaar voor Android als iPhone, en kan volledig gratis gebruikt worden. Je kunt in de App Store of Play Store terecht om hem te downloaden, en vervolgens krijg jij dagelijks je portie frisse content. 

VPRO Koos

App name
 
Communicatie

Ontvang van de VPRO elke dag de 5 beste documentaires, podcasts, gifjes en andere media, direct op je smartphone. 

App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Recente artikelen

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden