Vergelijk 2.682.504 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Speel GTA: Liberty City Stories nu ook op je smartphone

Apps Speel GTA: Liberty City Stories nu ook op je smartphone
Door ,

Als je vindt dat je nog niet genoeg verderfelijke games op je smartphone hebt staan, heb je geluk. GTA: Liberty City Stories kun je nu ook downloaden voor iPhone en Android. Daarmee haal je een portie smeuïg geweld en harde actie naar je telefoon, voor een prikkie. Wie kan dat nou negeren?

Bij de redactie van GSMinfo.nl houden we wel van een portie geweld. En nee, we zijn niet gewelddadig, maar als er een telefoon ondergedompeld moet worden in een bak water, zijn wij van de partij. Zo ook als blijkt dat GTA: Liberty City Stories opeens op je smartphone te spelen valt. Hoe pacifistisch we ook zijn in het Havana aan de Waal, als er geknald en gescheurd kan worden in GTA-style moet je bij ons zijn. Vandaar dat we even goed gekeken hebben naar de volgende telg in de GTA-familie die naar je smartphone komt.

Met GTA: Liberty City Stories keer je terug naar de oostkust van de Verenigde Staten. Als Tony Cipriani, lid van de maffiafamilie Leone, kom je terug in de stad waaruit je vertrok in GTA 3. De stad is een puinhoop en in handen van gangs, de georganiseerde misdaad en allerlei criminelen. Aan jou de schone taak om de puinzooi op te ruimen en de Leones weer heer en meester over de stad te laten worden. Leuk! Maar hoe werkt het besturen van een ingewikkelde game als GTA op je smartphone? 

GTA: Liberty City Stories

Verbazingwekkend goed. Door de vernieuwde aanraakbesturing rij je makkelijk door de stad, en schiet je moordernaars zo neer. Het is even wennen, maar dan heb je ook wat. Mocht het echt niet lukken, dan is er ook ondersteuning voor een fysieke controller. De game ziet er verder redelijk goed uit, voor op je smartphone, en zuigt je echt weer de wereld van Tony Cipriani in. Precies dat waar je al die tijd op hebt zitten wachten. Enig nadeel: de game is bijna 2GB groot. Maar daar krijg je wel iets heel moois voor terug. 

GTA: Liberty City Stories

App name
 
Games

Speel Grand Theft Auto: Liberty City Stories nu ook op je mobiel. Loods Tony Cipriani door spannende missies en zorg ervoor dat de stad in handen van de Leones gang komt.

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Recente artikelen

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden