Vergelijk 2.682.503 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

The Mesh is de gratis app van de week

Apps The Mesh is de gratis app van de week
Door ,

The Mesh biedt je een keur aan breinbrekers in de vorm van rekensommen. In het begin vlieg je door de levels, maar naarmate je verder komt worden het soms echte hersenkrakers. Gelukkig kun je er ook voor kiezen om de levels zonder tijdsdruk op te lossen.

De app die je deze week gratis kunt downloaden in de App Store terwijl je er normaal geld voor zou betalen is The Mesh. Met The Mesh los je rekenpuzzels op die steeds moeilijker worden naarmate je vordert in het spel. Binnen het spel zie je verschillende tegels met daarop cijfers. Het getal dat op de middelste tegel staat is de uiteindelijke uitkomst van de som die je kunt bereiken door de overige getallen bij elkaar op te tellen, van elkaar af te trekken of te vermenigvuldigen. 

In het begin lijkt het allemaal nog erg gemakkelijk en vlieg je door de levels. Maar naarmate je verder komt in het spel, worden de tegels minder voorspelbaar en wordt er steeds meer van je rekenvaardigheden gevraagd om de levels tot een goed einde te brengen. Op het startscherm kun je ervoor kiezen om het spel op de normale manier te spelen of in Zen Mode, wat inhoudt dat er geen tijdsdruk meer is en je zo lang over de levels kunt doen als je zelf wilt. Of nodig hebt. Geniet tijdens het spel ook van de supermooie graphics en natuurlijk van je eigen zelfvoldane gevoel als je level na level jezelf overtreft.

The Mesh 9 The Mesh 52

The Mesh is deze week gratis te downloaden in de App Store. Normaal betaal je voor deze app 1,99 euro. De app is vooralsnog alleen beschikbaar voor iOS.

 

The Mesh

App name
 
Games

Breinbrekers zonder tijdsdruk. Neem de tijd en doorloop de steeds moeilijker wordende levels op je gemak.

App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Recente artikelen

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden