Vergelijk 2.682.504 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Bedwing besneeuwde bergen in de game Alto's Adventure

Apps Bedwing besneeuwde bergen in de game Alto's Adventure
Door ,

Op zoek naar een wat meer eigenzinnige game voor je smartphone? In Alto's Adventure sta je op een snowboard en glij je op hoge snelheid van een berg af om je ontsnapte lama's probeert te vangen, terwijl je backflips en zieke sprongen uitvoert.

Alto's Adventure is te downloaden voor iPhone en voor Android. Het is een game van een MB of vijftig, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat hij niet op je smartphone staat. Met Alto's Adventure duik je meteen in een wervelend snowboardavontuur waarbij je door mooi vormgegeven werelden naar beneden board, mooie trucs uitvoert en je je, geloof het of niet, lama's weer bij elkaar moet halen. Leuk is dat de vormgeving van deze game een beetje doet denken aan hoe Google het voor Android ooit bedoeld heeft: strak en clean.

Net als de meeste games voor je smartphone is Alto's Adventure ook heel makkelijk te bedienen. Je ziet op het scherm van je smartphone de wereld waarin je speelt en tapt simpelweg met je vinger om te springen, backflippen en andere mooie trucs uit te halen. Hoe verder je komt in een level, hoe harder je naar beneden gaat en hoe lastiger sommige sprongen worden. Je zult je sprong goed moeten timen om ervoor te zorgen dat je niet van een klif af naar beneden stort.

Alto's Adventure

Alto's Adventure lijkt op het eerste gezicht misschien een game als vele andere. Het is weer een platformgame met weer dezelfde soort besturing. Toch valt Alto's Adventure positief op: aan de vormgeving is wat meer aandacht besteed, de game loopt lekker soepel en de animaties zijn leuk uitgevoerd. De toegankelijke gameplay maakt van Alto's Adventure een spelletje dat je het best even tussendoor speelt in de trein naar huis of op een grijze zondagochtend. Niks mis mee, wat ons betreft. 

Alto's Adventure

App name
 
Games

Neem Alto en zijn vrienden mee op een oneindig snowboardavontuur door verschillende besneeuwde bergwerelden.

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Recente artikelen

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden