Vergelijk 2.379.294 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Makkelijker wakker worden met de beste wekker-apps

Apps Makkelijker wakker worden met de beste wekker-apps
Door ,

Ben jij ook zo'n kneus die zich vaak verslaapt? Haal je de ergernis van je baas op je hals? Probeer dan eens de volgende wekker-apps voor iOS en Android. Met deze strak vormgegeven en intuïtieve apps verslaap je je nooit meer. Hopen we.

De App Store en Play Store staan er bol van: apps waarmee je makkelijker wakker wordt, beter slaapt of waarmee je zelfs je slaapritme kunt analyseren. Hieronder zetten wij de mooiste wekker-apps voor je onder elkaar. We hebben de echte pareltjes van Android en iOS geselecteerd, zodat je nooit meer te laat hoeft te komen, of tenminste iets moois hebt om naar te kijken als je aan het snoozen bent. Mocht je meer willen weten over het analyseren van je slaap, kijk dan eens naar dit artikel.

Timely

Timely is een mooie alarmklok voor Android die ervoor zorgt dat je je nooit meer verslaapt en dus ook nooit meer te laat komt. Vanaf de rand van het scherm sleep je gemakkelijk de tijd waarop je wakker wil worden naar  een centrale plek in de app. De tijd wordt opgeslagen en geback-upt met je e-mailadres en andere Android-apparaten. Daardoor vergeet geen enkel apparaat hoe laat jij moet opstaan. 

Timely is daarnaast ook een erg mooi vormgegeven app die geluidseffecten van hoge kwaliteit integreert in zijn wekker. En werkelijk alles is aan te passen aan Timely: van de geluiden tot het uiterlijk van de klok en ook het snoozen van je telefoon. Timely herkent het als je je toestel oppakt en zet het volume zachter. Daarnaast wordt de app meegeleverd met een aantal strak vormgegeven widgets; een echte toevoeging voor je home screen. Wij versliepen ons nog steeds, maar dat ligt zeker niet aan deze app, want die deed zijn werk fantastisch. Timely is alleen te downloaden voor toestellen die lopen op Android.

Timely Timely

Timely

App name
Productiviteit

Je wekker zetten was nog nooit zo mooi en handig door de backup op meerdere apparaten.

Play Store

Walk Me Up!

Walk Me Up! is een app voor iOS en Android die het even wat anders aanpakt dan de meeste wekker apps. Deze app dwingt je echt je bed uit te komen, en dat op een heel vervelende manier. Wij hebben hem één keer uitgeprobeerd en raakten er zo gefrustreerd van dat we hem maar niet meer hebben gebruikt.  Maar als je echt vast slaapt, heb je hier sowieso baat bij.

Deze wekker is alleen uit te krijgen door op te staan en rond te gaan lopen, precies zoals de naam het zegt. Schudden heeft geen zin, want de app herkent het verschil tussen schudden en lopen. Naast de standaard features van een wekker app vind je ook de mogelijkheid om het aantal stappen dat je moet zetten, aan te passen en ook de intensiteit van de stappen te veranderen. 

Walk Me Up! Walk Me Up!

Walk Me Up!

App name
 
Productiviteit

Met Walk Me Up! word je echt gedwongen je bed uit te komen, want je moet heel wat passen zetten voor deze wekker uitgaat.

Play Store App Store

Alarmone

Alarmone is een prachtig vormgegeven en zeer uitgebreide app die je (helaas) alleen kunt downloaden voor Android toestellen. De app combineert witte tinten met grijstinten en strakke, geometrische vormen. In de app kun je je agenda en locatie synchen, zodat de app weet waar je bent op welk moment en hij daar ook je voorkeuren op aan kan passen.

Uiteraard kun je 'gewoon een wekker' zetten met Alarmone, maar daarnaast krijg je als je wakker wordt ook meteen het weer te zien voor die dag en slaat de app je locatie op, zodat hij weet dat je op die locatie een bepaalde wekker gebruikt hebt. De app krijgt je voorkeuren als het ware onder de knie. Mocht je vinden dat deze app te veel opties heeft, dan kun je natuurlijk ook gewoon overweg met de klok-app die bij elk Android toestel meegeleverd zit. Maar dat is lang niet zo mooi.

Alarmone Alarmone

Alarmone

App name
 
Productiviteit

De mooiste manier om wakker te worden met een prachtig ontworpen wekker van Alarmone.

Play Store

Wake 'n Shake

We willen je deze laatste app niet onthouden: Wake 'n Shake voor iOS. Deze app is bijna net zo vervelend als Walk Me Up!, maar haalt het er net niet bij, omdat je nog wel in je bed kunt blijven liggen. Het enige waar je de wekker van Wake 'n Shake mee uitkrijgt, is heftig schudden. En hoe dubieus dat ook klinkt, het werkt wel als een trein en je kunt er nog leuke achievements mee verdienen ook.

Zo word je vroeg in de ochtend meteen beloond nadat je je telefoon krachtig heen- en weer hebt geschud. We vragen ons af hoe goed het voor je toestel is als je het jarenlang elke dag flink door elkaar schudt, maar goed, je wordt er wel wakker van. Uiteraard heeft Wake 'n Shake ook alle standaard features beschikbaar die het tot een volwaardige wekker app maken. Schud jij harder dan je vrienden? 

Wake 'n Shake Wake 'n Shake

Wake 'n Shake

App name
 
Productiviteit

Word jij moeilijk wakker? Probeer de app Wake 'n Shake dan eens en dwing jezelf elke morgen je bed uit te komen.

App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden