Vergelijk 2.682.503 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Perfect voorbereid naar de Huishoudbeurs met de app

Apps Perfect voorbereid naar de Huishoudbeurs met de app
Door ,

Al sinds 1955 vindt er ieder jaar in de RAI de Huishoudbeurs plaats. Je vindt er de nieuwste trends op het gebied van koken, wonen en bijvoorbeeld cosmetica. Om perfect voorbereid naar de huishoudbeurs te gaan, is er nu een app beschikbaar die je alle informatie geeft die je nodig hebt.

De Huishoudbeurs is een fenomeen in Nederland. En dat is niet alleen zo omdat de treinen naar Amsterdam in de week dat de beurs plaatsvindt, afgeladen vol zitten. Al draagt dat feit natuurlijk wel bij aan de bekendheid van de beurs. Jaarlijks reizen tienduizenden mensen af naar Amsterdam om de grootste consumentenbeurs van Nederland te bezoeken en een graantje mee te pikken van al het nieuws rondom mode, cosmetica, koken, wonen en gezondheid en de leuke evenementen die er georganiseerd worden. 

De app van de Huishoudbeurs is clean en overzichtelijk. In een oogopslag zie je precies wat de app je te bieden heeft, door het handige hoofdmenu. Zo kun je in de app kaarten kopen voor de beurs, de verschillende deelnemers bekijken die er op de vloer exposeren, bepaalde evenementen en workshops toevoegen aan je favorieten en het laatste nieuws over de beurs checken. Als je iets verder kijkt, ontdek je ook welke nieuwe producten en diensten je op de beurs vindt en lees je meer over het speciale VIP verwenarrangement.

Huishoudbeurs Huishoudbeurs

De Huishoudbeurs is traditioneel gezien een consumentenbeurs die vooral gericht is op de (huis)vrouwen van Nederland. Toch is er ook voor geïnteresseerden (en de vriendjes en mannen van) nog genoeg moois te zien. Denk hierbij aan Autodrop, Black & Decker en Hello Fresh. Genoeg te doen dus om je een dagje te vermaken terwijl je met de handige app het programma in de gaten houdt en precies op het juiste moment bij de leukste workshops aanwezig bent. 

Huishoudbeurs

App name
 
Productiviteit

Download de Huishoudbeurs app en ga dit jaar perfect voorbereid naar de RAI in Amsterdam.

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Recente artikelen

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden