Vergelijk 3.075.313 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

RTL XL-app biedt nu gratis ondersteuning voor Chromecast

Apps RTL XL-app biedt nu gratis ondersteuning voor Chromecast
Door , - 1 reactie

Met de meest recente update van de RTL XL-app is het voortaan voor alle gebruikers mogelijk om hun favoriete RTL-programma direct naar hun smart tv te streamen. De app biedt nu voortaan voor iedereen Chromecast-ondersteuning.

Vanaf nu is het voor alle gebruikers mogelijk om content van de RTL XL-app direct via hun Chromecast naar hun smart-tv te streamen. Tot op heden was dit alleen mogelijk voor betalende premium-gebruikers van de app. De update bouwt verder aan de volledig vernieuwde app die RTL afgelopen oktober al lanceerde.

Door deze update kan voortaan dus iedereen televisieprogramma's en andere content die binnen de RTL XL-app te zien is kosteloos van zijn smartphone of tablet naar zijn of haar televisie streamen. Wel laat de app voor het begin van en tijdens het programma een reclame of advertentie zien, waarbij de advertentie op je mobiele apparaat te zien is en het programma gewoon op je tv. Om via de RTL XL-app content op je tv te kunnen bekijken, klik je binnen de app op het Chromecast icoontje en de rest wijst zich vanzelf.

Overige vernieuwingen

Naast Chromecast-ondersteuning biedt de update ook een aantal andere kleine veranderingen. Zo is de lisjt met zoekresultaten uitgebreid met alle RTL-titels waardoor je voortaan ook kunt scrollen tot je je favoriete programma gevonden hebt. Verder onthoudt de app waar je gebleven bent in een aflevering als je deze neit helemaal af kunt kijken en zie je een preview tijdens het scrollen zodra je binnen een programma naar een bepaalde scène of fragment zoekt.

RTL XL

App name
 
Audio en video

Met RTL XL kijk je al je favoriete RTL programma’s waar en wanneer jij dat wilt en blijf je op de hoogte van je favoriete programma's door ze te volgen.

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden