Vergelijk 2.239.457 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Praat anoniem met je omgeving met Jodel

Apps Praat anoniem met je omgeving met Jodel
Door ,

Vraag je je ook weleens af wat nou het gesprek van de dag is? Met Jodel kun je altijd en overal anoniem je gedachten, je favoriete grap of wat je meegemaakt hebt delen met iedereen in je omgeving.

Iedereen overkomt het weleens: je bedenkt ineens een ontzettend leuke grap of je maakt iets anders bijzonders mee, maar er is niemand dichtbij genoeg om het mee te delen. Met Jodel heb je dit probleem nooit meer, want je kunt met deze app meteen je anecdote delen met andere Jodelaars in jouw buurt. Zij kunnen dan door middel van up- en down-stemmen bepalen of het de moeite waard was om je bericht te lezen. Krijg je vijf down-stemmen? Dan verdwijnt je bericht. 

Het is daarnaast ook mogelijk om een foto met bijschrift op Jodel te plaatsen. Ook deze berichten kunnen door middel van stemmen omhooggestemd worden of juist helemaal verwijderd worden. Zo maken de gebruikers de dienst uit op Jodel, want alleen de dingen die echt populair zijn worden laten zien. Daarnaast is alles wat je plaatst en doet volledig anoniem, waardoor het extra uitnodigt om je gekste gedachten te delen op het medium.

Jodel Jodel

Door het plaatsen van berichten en het uitbrengen van stemmen krijg je positieve karma, terwijl het plaatsen van vervelende items je minpunten oplevert. Het is daarnaast regiogebonden wat je te zien krijgt, wat kan betekenen dat de app in sommige locaties weinig gebruikt zal worden. Berichten worden gedeeld met een straal van 10 kilometer, dus als je in de buurt van een stad of ander dichtbevolkt gebied zit zul je altijd wat te bespreken vinden.

Jodel

App name
 
Communicatie

Met Jodel kun je altijd en overal zien wat er in jouw omgeving zoal gebeurt. Door anoniem berichten te plaatsen kun je meepraten met alle andere Jodelaars om je heen en door middel van stemmen bepaal jij wat er besproken wordt, zonder enige persoonlijke details te hoeven delen!

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden