Vergelijk 3.489.903 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Speel mee met Wie is de Mol 2016 app voor iPhone en Android

Apps Speel mee met Wie is de Mol 2016 app voor iPhone en Android
Door ,

Bij GSMinfo.nl zijn we groot fan van Wie is de Mol. De spelshow van de AVRO, die zijn zestiende jaar ingaat, blijft onverminderd populair. Deelnemers moeten een pot geld zien te winnen, maar één speler saboteert de boel: de Mol. Meespelen kan, met de Wie is de Mol 2016 app voor je smartphone.

Met meespelen bedoelen we natuurlijk niet dat je ook naar IJsland of Guatemala gaat om met de deelnemers mee te doen aan het spel. Helaas, dat willen wij al jaren. De Wie is de Mol app geeft je een aantal andere mogelijkheden, die (bijna) even leuk zijn. Zo kun je met deze app individueel of in groepen vrienden (in zogeheten poules) de verschillende deelnemers aan de spelshow verdenken. Op basis van het programma dat je op TV ziet, vul je in de app je verdenkingen in en probeer je dit zo goed mogelijk in te schatten. 

Als je je verdenkingen ingezet hebt en de volgende aflevering is geweest, kun je je scores gaan vergelijken met je vrienden. Of met de beste spelers van Nederland. Zoals je in onderstaande afbeelding ziet, kun je per speler een aantal punten inzetten. Zo kun je maximaal drie deelnemers verdenken. Wij verdachten deze week Rop en Cecile. Linksbovenin loopt er een timer tot de volgende aflevering begint. Nu maar hopen dat we het een beetje goed ingeschat hebben. 

Wie is de Mol Wie is de Mol

De Wie is de Mol app 2016 is er voor je iPhone of Android smartphone. De app is maar een tiental MB's groot, dus je hoeft je ook niet druk te maken dat je hele telefoon er ineens vol me staat. Ook leuk is dat de app de verdenkingsstatistieken van alle gebruikers bijhoudt: zoals je ziet, staat Marjolein op het moment bovenaan als de meest verdachte deelnemer. Maar ja, dat is pas na aflevering 1. Waarschijnlijk is het volgende week weer helemaal anders. Meespelen, goed kijken morgenavond en je verdenkingen spreiden. Dat werkt het best!

Wie is de Mol 2016

App name
 
Communicatie

Met de Wie is de Mol 2016 app kun je meespelen in poules met je vrienden en stemmen op de spelers die jij verdenkt. 

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden