Vergelijk 3.072.124 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Infinity Blade 3 is gratis iPhone game van de week

Apps Infinity Blade 3 is gratis iPhone game van de week
Door ,

Het laatste deel in de Infinity Blade trilogie is al enige tijd geleden uitgekomen, maar nog steeds wordt het gezien als één van de beste actie RPG's voor de iPhone. En tot en met volgende week kun je hem gratis downloaden.

Infinity Blade 3 is een prachtig vormgegeven, indrukwekkend diepgaande game. Als je de game voor het eerst opstart op je toestel, zou je wel eens een sausje kijkend op Mass Effect kunnen ontdekken. De verschillende werelden waarin je speelt en de personages lijken zo van een andere planeet gelopen, maar juist ook de visuals van Infinity Blade 3 doen denken aan de kaskraker van Bioware. Deze game heeft aantrekkelijke cutscenes, bloedstollend spannende gevechten en een inhoudelijk en diepgaand verhaal dat je helemaal mee de storymode intrekt. Er is eigenlijk geen denkbare reden om hem niet te downloaden voor je iPhone. 

In Infinity Blade 3 kun je kiezen uit 2 personages: Siris en Isa. Beide personages spelen verschillende quests die je uit moet voeren om steeds dichter bij de Worker of Secrets en de Deathless te komen, die je uiteindelijk moet verslaan. En dat verslaan werkt best wel goed op je touchscreen: door slechts twee vingers te gebruiken, te tikken en te slepen kom je al een heel eind en krijg je een machtig gevoel in je vingers. Ook het verplaatsen door de levels heen en het verzamelen van objecten en schatkisten werkt verbazingwekkend goed.

infinity blade 3

De werelden waarin je speelt zijn dynamisch en veranderlijk en vooral ontzettend mooi, zoals je hierboven kunt zien. Ze spetteren letterlijk van het beeldscherm van je telefoon af. Daarnaast kun je mooie items kopen, interessante missies volbrengen, je personage uitrusten en levelen en zelfs online spelen met vrienden in spannende quests die je met nieuwe, nog onbekende personages in contact brengen. Dat maakt Infinity Blade 3 een enorm complete game die je zeker niet wil missen op je iPhone. Hij neemt wel 2GB aan schijfruimte in beslag, maar dat hadden wij er voor over.

Tot en met donderdag 17 september is Infinity Blade III gratis te downloaden in de App Store. Koop je de game na die periode, dan betaal je 7 euro.

Infinity Blade III

App name
 
Games

Infinity Blade III is een actie roleplaying-game waarin je je met je personage door prachtige werelden heen vecht en probeert van de Deathless en de Worker of Secrets te winnen.

App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden