Vergelijk 3.072.124 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Bouw je eigen tropische handelsparadijs met Paradise Bay

Apps Bouw je eigen tropische handelsparadijs met Paradise Bay
Door ,

Er is weer een nieuwe, mobiele game uitgekomen van de makers van Candy Crush Saga. Hij heet Paradise Bay en stuurt je linea recta naar een tropisch eiland ergens in de buurt van Hawaii om er een tropisch handelsparadijs op te bouwen met hulp van Keani.

Keani, dochter van de handelskoopman van het eiland, vraagt je vriendelijk doch dringend of je wil helpen met het herbouwen van het handelscentrum in het tropische paradijsje Paradise Bay. Er is een storm geweest en alles wat haar vader opgebouwd had, is verdwenen, inclusief pa zelf. Natuurlijk weiger jij niet en ga je meteen samen met Keani aan de slag om het handelsparadijs in ere te herstellen.

Dat doe je met behulp van de grondstoffen die je produceert, een stel zeeschildpadden die vis voor je vangen met zelfgemaakte netten, gebouwtjes die je neer mag zetten en een klimaapje genaamd Finn, dat eigenlijk een jochie is dat graag in bomen hangt en surft. Een bonte stoet aan eilandbewoners, dat is duidelijk.

Paradise Bay is, net als veel andere mobiele games, gebaseerd op het produceren en verzamelen van zoveel mogelijk grondstoffen, die je kunt verhandelen voor producten of andere grondstoffen, om zoveel mogelijk gebouwen neer te zetten die weer andere producten produceren, waardoor je steeds verder in het spel vordert. Als je fan bent van dit genre, raden we je het aan om de game te spelen. Voor sommigen zou Paradise Bay echter al vrij snel repetitief kunnen worden en voegt het wellicht weinig toe aan een genre dat al overbevokt is met gelijksoortige games.

Paradise Bay is, dat mag gezegd, een mooie game met leuke, visuele elementen en intense kleuren. De animaties zijn vloeiend en leuk om te zien en als je van een tropische setting houdt, zit je met deze game zeker goed. Er zijn genoeg achievements om te behalen en ook de in-app aankopen ontbreken natuurlijk niet. Ben je fan van dit soort games, dan is Paradise Bay zeker wat voor jou.

Paradise Bay

App name
 
Games

Speel Paradise Bay en breng het eiland terug naar zijn oorspronkelijke staat als handelsrijk terwijl je produceert, verhandelt en bouwt. 

App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden