Vergelijk 3.072.124 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

TinyScan: met je smartphone bonnetjes inscannen

Apps TinyScan: met je smartphone bonnetjes inscannen
Door ,

Iedereen die wel eens iets declareert bij zijn werkgever loopt er tegenaan: de bonnetjes. Aan het eind van de maand is het een stapel verfrommelde papiertjes waar je geen wijs meer uit wordt. Je smartphone schiet te hulp om dit probleem op te lossen.

Waarschijnlijk ken je het probleem wel: je tankt voor je werk, je schiet een overnachting voor of een nieuwe lading printerpapier voor op kantoor. Daar horen bonnetjes bij die je bij je werkgever in moet leveren. Maar bonnetjes raak je makkelijk kwijt en je hebt ze wel nodig om je geld terug te krijgen. Dat moet dus een stuk makkelijker kunnen, vonden een aantal app ontwikkelaars. Om die reden is de app TinyScan ontwikkelt.

TinyScan is een app voor Android, iOS en Windows Phone. Er is een gratis versie en een betaalde versie. Beide versies maken gebruik van je smartphonecamera: richt je camera op je bonnetje, maak een foto en het programma maakt er automatisch een zwart-wit bestand van dat door je werkgever gebruikt kan worden als bonnetje. Je kunt de naam aanpassen en bepalen hoe de foto uitgesneden wordt. 

Met de betaalde versie van de app krijg je meer opties om je bonnetjes te delen met de relevante personen. De gratis versie laat je de foto alleen opslaan in je filmrol of mailen. De betaalde versie voegt daar ondersteuning voor Dropbox, Evernote, Google Drive, Box, OneDrive én iCloud Drive aan toe. Daarnaast kun je ook batchbestanden maken, wat handig kan zijn als je écht veel bonnetjes hebt. Je administratie beter bijhouden kan hiervoor natuurlijk ook een oplossing zijn. 

TinyScan

App name
 
Productiviteit

TinyScan maakt van de camera op je smartphone een PDF scanner waarmee je al je bonnetjes en nota's makkelijk opstuurt naar je werkgever.

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden