Vergelijk 3.222.808 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

The Witcher spelen op je smartphone? Download Witcher Battle Arena

Apps The Witcher spelen op je smartphone? Download Witcher Battle Arena
Door ,

Onlangs is de fenomenale open-world RPG The Witcher 3: Wild Hunt op de markt gekomen. Als je maar geen genoeg kan krijgen van deze game op je console of PC kun je ook eens The Witcher Battle Arena proberen op je smartphone.

The Witcher Battle Arena is een multiplayer online battle arena, vergelijkbaar met de populaire games League of Legends en Dota 2. Dit genre wordt gekenmerkt door een toegankelijke manier van spelen die erg moeilijk is om helemaal onder de knie te krijgen. Deze games zijn dan ook immens populair en het is niet gek dat de CD Projekt Red, de maker van The Witcher 3 deze formule inzet om een mobiele game uit te brengen gebaseerd op hetzelfde universum. 

In The Witcher Battle Arena bestuur je een enkele hero en samen met twee andere heroes (optioneel bestuurd door andere spelers) strijd je tegen een ander team van heroes. Door ervaringspunten en geld te verdienen kun je je karakter steeds sterker maken door het beter maken van je diverse vaardigheden en spreuken en door betere uitrusting aan te schaffen. Voordat een spel begint kun je kiezen uit diverse soorten heroes. Sommige heroes gebruiken magie om hun vijanden te vernietigen, andere heroes hebben speciale vaardigheden om hun team te assisteren of op een andere manier sterker te maken. Zo kun je altijd je speelstijl variëren. 

The Witcher Battle Arena

Er zijn verschillende speltypes aanwezig. Zo is er een speltype waarbij je met je team diverse vlaggen moet veroveren en vasthouden. Als je deze vlaggen langer vasthoudt dan het vijandige team win je het spel. Natuurlijk zijn er ook spelmodi waarbij het doel is om je vijand zo vaak mogelijk af te slachten in de vorm van een team deathmatch. Al deze modi zijn speelbaar tegen zowel menselijke tegenstanders als computergestuurde tegenstanders. Je kunt dus naar hartelust spelen als je je op een plek zonder Wi-Fi of een goede 4G-verbinding bevindt. 

Ondanks dat The Witcher Battle Arena af en toe wat verbindingsproblemen leek te hebben vonden we het een bijzonder vermakelijke game voor de periodes die we weg van onze consoles of PC's waren. Het spel heeft verder weinig te maken met The Witcher 3, maar neemt wel karakters uit dit universum en zet ze tegenover elkaar in een arena. Gezien het succes van andere games uit dit genre is het dan ook niet heel verrassend dat we erg veel plezier hadden met deze titel, want multiplayer online battle arena's zijn gewoon erg leuk. 

The Witcher Battle Arena

App name
 
Games

The Witcher Battle Arena is een spel waarin je met een team van helden strijd tegen een ander team helden uit het The Witcher-universum. Verzamel ervaringspunten en goud om je karakter nóg sterker te maken. 

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden