Vergelijk 3.197.657 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

PAPER: krantenapp biedt 15 beste artikelen per dag

Apps PAPER: krantenapp biedt 15 beste artikelen per dag
Door ,

De uitgever van onder andere de Volkskrant, het Algemeen Dagblad en de Trouw lanceert vandaag PAPER. De app biedt je voor een laag maandbedrag toegang tot de beste artikelen van alle Persgroep-kranten.

PAPER noemt zichzelf een digitaal magazine, en is bedoeld voor iedereen die graag diepgaande artikelen leest maar niet de tijd heeft om het hele internet daarvoor af te zoeken. Met deze app van uitgeverij de Persgroep krijg je zes dagen per week om 12 uur de beste artikelen van de Persgroep-kranten van die dag voorgeschoteld.

Er wordt een brede selectie voor je gemaakt, met niet alleen nieuws maar ook achtergrondartikelen, opinie en interviews. PAPER biedt een selectie uit landelijke dagbladen de Volkskrant, het Algemeen Dagblad, Trouw en Het Parool. Ook worden er artikelen uit de regionale kranten van de Persgroep geboden, waaronder de Gelderlander, Tubantia, de Stenteor, het Eindhovens Dagblad en BN De Stem.

PAPER

App name
 
Nieuws

PAPER is een digitaal magazine van uitgeverij de Persgroep. Met de app krijg je iedere dag om 12 uur vijftien artikelen uit een groot aantal landelijke dagbladen te zien. Zo lees je de beste nieuwsberichten, achtergrondartikelen en interviews uit de Volkskrant, het Algemeen Dagblad, en verschillende regionale dagbladen.

Play Store App Store

PAPER downloaden

De app is vanaf vandaag gratis te downloaden in de Google Play Store en de iPhone App Store, en de eerste maand betaal je helemaal niets. Daarna betaal je 5,95 euro per maand. PAPER kan offline gebruikt worden, en kan niet alleen in een app maar ook via de browser gelezen worden op je computer.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden