Vergelijk 2.876.600 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Earn to Die 2: Spannende zombie game met upgrade elementen

Apps Earn to Die 2: Spannende zombie game met upgrade elementen
Door ,

Als je van actie houdt, is er tegenwoordig een overdaad aan games te vinden voor op je smartphone. Er zijn genoeg apps te vinden die je laten schieten, racen en rondrennen als Terminator. Een genre dat tegenwoordig pas aan populariteit lijkt te winnen, is de zombie survival game.

Een zombie survival game is een spelen waarin je met een personage speelt dat van zombies (of ondoden) moet zien te ontsnappen. Vaak gaat dit gepaard met een flinke dosis geweld, rondvliegende ledematen en breinvretende engers die je de hele tijd achtervolgen. Earn to Die 2 is zo'n zombie survival game. Maar dit spel gaat nog een stapje verder dan andere zombie games: je bent namelijk niet te voet, maar bestuurt een bolide die zich al toeterend een weg moet banen door horden hongerige levende doden op weg naar een evacuatieschip. En dat is heel leuk!

earntodie2

Je speelt de game als één van de weinige overlevers van de zombie apocalyps, die een oproep ontvangt van de Amerikaanse overheid om zich een weg te banen naar Refuge Harbor: de laatste plek in het zuidoosten van de VS vanwaar een schip zal vertrekken naar een veilige plek. Dat klinkt allemaal behoorlijk ernstig: de cutscenes in de game vergroten het gevoel van eenzaamheid dat je bekruipt nog meer. Je bent alleen en moet en zal overleven. Earn to Die 2 is er in een gratis Lite variant en een betaalde variant, die twee euro kost. De Lite versie is wat beperkter is in het aantal upgrades en levels.

Je begint de game in een garage, waar je ijscowagentje op je wacht om geupgrade te worden. Je kunt kiezen uit vele upgrades die je auto een stuk effectiever maken in het omver rijden van de zombies: een opgevoerd motorblok, een nitrobooster en een grotere brandstoftank behoren tot de opties. Voor deze upgrades heb je wel geld nodig: geld dat je verdient door zombies om te rijden op je reis naar safe haven Refuge Harbor. Elke keer dat je rijdt, kom je een stukje dichter bij het einddoel. De truc is om zo zuinig mogelijk met je brandstof om te springen terwijl je zoveel mogelijk zombies platrijdt.

earntodie2 

Waar je alle brandstof precies vandaan haalt, weten wij ook niet. En dat je steeds terug kunt keren naar je veilige garage om je auto te upgraden, is ook een godswonder. Maar Earn to Die 2 blijft lang vermaken en daagt je uit om je bolide steeds verder te verbeteren en massa's zombies om te rijden.

Earn to Die 2

App name
 
Games

Rij met je bolide van west naar oost in de VS, terwijl je duizenden zombies omver rijdt die je proberen te stoppen op weg naar de veiligheid. Upgrade je auto terwijl je je weg vervolgt naar Refuge Harbor. 

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden