Vergelijk 2.555.799 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Eurovisie: Apps voor na het songfestival

Apps Eurovisie: Apps voor na het songfestival
Door ,

Kun je geen genoeg krijgen van de prachtige geluiden van het Eurovisie Songfestival? Net als wij wil jij vanavond vast ook nog even doorfeesten. Dat kan met een aantal leuke karaoke apps die we voor je geselecteerd hebben. Wachten tot het Eurovisie Songfestival volgend jaar hoeft niet meer.

Als die-hard fan van het Eurovisie Songfestival heb je de Eurovision app natuurlijk al lang gedownload. Met deze app kun je stemmen op de overgebleven finalisten en alvast oefenen op de songteksten en melodieën van je favoriete artiesten. Hij is er voor Android, iOS en Windows Phone en geeft je zelfs de mogelijkheid om (bebaarde) selfies te maken. Wat wil je nog meer om de voorpret voor het Songfestival maximaal te vergroten?

Eurovision Song Contest

App name
 
Audio en video

In deze app voor het Eurovisiesongfestival kun je stemmen op je favoriete artiesten en de laatste updates lezen over het grootste muziekevenement van het jaar. Of maak een leuke selfie met filters voor je favoriete landen!

Play Store App Store

Als je geen genoeg krijgt van het Songfestival en je al treurt bij de gedachte aan 12 maanden wachten op het volgende spektakel, check dan de volgende apps die we voor je geselecteerd hebben. Maak er gewoon je eigen Songfestival van! Feest door tot in de late uurtjes vanavond, alleen of met vrienden, neem je eigen muziek op, deel je deuntjes en zing in wedstrijden tegen andere muziekverslaafden. Mooier wordt het toch niet?

Sing! Karaoke

Misschien heb je een advertentie van deze app wel eens voorbij zien komen in bijvoorbeeld Trivia Crack. Sing! Karaoke van Smule is een van de meest populaire karaoke apps die je in appstores kunt vinden. Smule's missie: de wereld bij elkaar brengen door muziek. En dat lukt ze met deze app heel aardig. Zing je favoriete nummers, neem je eigen muziek op en werk samen met andere gebruikers van over heel de wereld door lekker te zingen.

Met de app kun je ook meedoen in wedstrijden en een grote fanbase opbouwen voor jouw songs. Je kunt je eigen ingezongen muziek bewerken en er allerlei coole geluidseffecten op loslaten. Daarnaast kun je ook online in groepen zingen en een emotioneel duet houden met je beste vriend of juist iemand die je helemaal niet kent. Er zijn in-app aankopen, maar er is ook genoeg gratis muziek om je een hele tijd zoet te houden. 

Sing! Karaoke

App name
 
Financiën

Met de Sing! Karaoke app van Smule kun je al je favoriete hits zingen, opnemen, terugluisteren en aanpassen met coole geluidseffecten. Deel je songs met vrienden en word beroemd!

Play Store App Store

Yokee

Ook met de Yokee karaoke app kun je naar hartelust zingen, opnemen en delen met je vrienden om erachter te komen wie het zangtalent van de groep is. Het leuke aan de Karaoke app van Yokee is dat hij gelinkt is aan Youtube. Hierdoor kun je in een schijnbaar oneindige database van allerlei nummers je favoriete muziek selecteren om na te zingen. Daarnaast kun je de prestaties van je vrienden beluisteren. 

Yokee

App name
 
Games

Yokee is een gratis karaoke app waarmee je met vrienden op Youtube mee kunt zingen met allerlei muziek. Schitter als een ster en bouw een echte fanbase op!

Play Store App Store

Red Karaoke

De Red Karaoke app lijkt op het eerste gezicht misschien een beetje gedateerd, maar heeft een aantal hele coole features die je bij de meeste karaoke apps niet aan zult treffen. Natuurlijk kun je mooie nummers zingen, ze delen met je vrienden en je stem aanpassen met allerlei effecten.

Maar je kunt de app ook aansluiten op je TV! Daarmee tover je je woonkamer om tot een heuse karaokebar en wordt elk feestje een groot zangfestijn. Ook is onlangs de nieuwe feature Sing Along toegevoegd waardoor je in-app een duet kunt zingen met wereldberoemde artiesten als Shakira, Beyoncé en Bruno Mars.

Red Karaoke

App name
 
Games

Red Karaoke is de ultieme karaoke app waarmee je je in een echte karaokebar waant in je eigen huis. Daag vrienden uit, deel je songs met de wereld en win uitdagende karaoke-wedstrijden. 

Play Store App Store

StarMaker

Als je wat ouder bent ken je misschien ken je het gelijknamige televisieprogramma van Yorin uit 2001 nog wel. Starmaker was een hit op de Nederlandse tv, waarin een groep jongeren omgevormd werd tot band. Ook de app, die (helaas) niets te maken heeft met de show, zet in op keihard beroemd worden door je eigen zangkunsten. StarMaker heeft een hechte community waar je je songs kunt uploaden en mee kunt doen met allerlei wedstrijden. Wereldberoemd word je er waarschijnlijk niet van, maar het is wel een heel leuk idee.

StarMaker

App name
 
Games

Met de StarMaker app word je net zo beroemd als je favoriete artiesten. En hoe meer je zingt, hoe meer nummers je vrijspeelt om nog bekender te worden onder je vrienden en de StarMaker community, waar je zelfs filmpjes naar kunt uploaden.

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden