Vergelijk 2.682.926 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

PooPays: bereken hoeveel jij verdient op het toilet

Apps PooPays: bereken hoeveel jij verdient op het toilet
Door ,

Niemand heeft precies hetzelfde werk als een ander, zover is wel duidelijk. Toch is er één ding dat we allemaal uitvoeren op ons werk: een bezoekje aan het toilet. Dankzij de app PooPays weet je binnenkort exact hoeveel geld je verdient op de plee.

Het is tegenwoordig een hype van werkgevers om hun werknemers zo efficiënt mogelijk te laten werken. Tijd is immers geld. Hoe heftig je baas dan wel niet mag zijn wanneer het aankomt op werkdruk, een grote boodschap houdt niemand behalve jij tegen, mits je niet (te) nodig moet. Tijdens het doen van een grote boodschap is het een aanrader om PooPays bij de hand te houden. Dankzij deze bijzonder interessante applicatie kun je precies zien hoeveel centjes jij verdient tijdens het poepen.

Zoveel is jouw grote boodschap waard

De applicatie werkt bijna net zo eenvoudig als de acties die jij moet verrichten voor een grote boodschap. Voordat je begint is het van belang om je loon in te vullen. Dit kan je uurloon of jaarloon zijn. Nadat je deze informatie eenmalig hebt ingevoerd, is het de hoogste tijd om die wc-deur als een malle dicht te smijten en de deur te vergrendelen. Terwijl jij bezig bent, berekent PooPays de financiële schade voor je baas en jouw 'gratis' binnengeharkt geld. 

poopays poopays poopays

Nadat je klaar bent met je favoriete bezigheid druk je op de stopknop. PooPays slaat dit vervolgens lokaal op, maar geeft je ook de mogelijkheid om dit te delen met je vrienden en familie op diverse platformen. Vervolgens zie je in het kopje 'Poop logs' een overzicht van al je grote boodschappen en hoeveel je ermee verdiend hebt. In het kopje 'Data Analysis' zie je nog meer interessante data. Denk aan welke dagen je het meeste verdient, hoe lang je grootste boodschap heeft geduurd, in welk seizoen je het meeste poept en nog heel veel meer. 

PooPays is op dit moment enkel te verkrijgen via Android. Een iOS-versie is volgens de website wel in de maak. Tot die tijd kunnen iOS voor ongeveer één grote boodschap de app Poop Break in huis halen.

PooPays

App name
Financiën

Altijd al willen weten hoeveel geld je verdient tijdens het doen van een grote boodschap? Dankzij PooPays weet je hoeveel geld je binnenharkt op de pot. 

Play Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Recente artikelen

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden