Vergelijk 2.488.018 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Lees overal boeken met de Kobo-app

Apps Lees overal boeken met de Kobo-app
Door ,

Altijd en overal jouw favoriete boeken bij de hand hebben? Het kan nu nog gemakkelijker met de nieuwe app van Kobo. Zo maak je van je tablet of je smartphone een ware e-reader en heb je alle boeken in één klik op jouw apparaat.

Boeken lezen is fantastisch. Met de komst van de digitale wereld zijn boeken alleen steeds verder naar de achtergrond verdwenen. Alles is immers gedigitaliseerd, verfilmd of dusdanig verouderd dat het niet meer interessant is. Toen jaren geleden de e-readers op de markt kwamen, werd lezen weer steeds populairder. Nu heb je namelijk al jouw favoriete boeken in een klein apparaatje zitten. Koop een e-book en zet hem vervolgens op jouw e-reader, telefoon of tablet. Scheelt je een hoop gesjouw met zware boeken.

kobo      kobo

Kobo heeft dit tussenstapje nu nog makkelijker gemaakt. In samenwerking met bol.com zijn ze een app gestart waar je gemakkelijk alle boeken kunt lezen die je nog op je verlanglijstje had staan. De boeken staan op een persoonlijke account maar zijn wel met verschillende apparaten te openen wanneer je, met jouw inloggegevens, in de Kobo-app inlogt. Ook de boeken die je eerder via een ander platform hebt aangeschaft, bijvoorbeeld via de Apple App Store of Google Play Store, kan je ook in de Kobo-app openen. Zo blijft alles overzichtelijk bij elkaar staan. 

Kosten

Er zijn een aantal boeken gratis te downloaden, maar dit is helaas een klein assortiment. Voor 9,99 euro per maand kun je er ook voor kiezen om het Kobo Plus-abonnement af te sluiten. Hiermee heb je onbeperkt toegang tot meer dan 200.000 titels in de Kobo-bibliotheek. De eerste 30 dagen zijn gratis en dan kun je het rustig op je gemak uitproberen. Mocht je het dan toch niks vinden, is het abonnement direct op te zeggen. Daarnaast is het ook gewoon mogelijk om losse boeken in de app aan te schaffen. Zo zit je nergens aan vast maar kun je toch van alle boeken genieten.

Bol.com Kobo - ebooks lezen

App name
 
Audio en video

Kobo is nu ook in een app de samenwerking met Bol.com aangegaan. Samen transformen deze twee jouw smartphone of tablet in een ware e-reader. Download waar je ook bent, boeken uit de e-reader store. Oneindig veel keuze aan boeken voor jong en oud.

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Recente artikelen

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden