Vergelijk 2.421.450 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Alto’s Odyssey vanaf 26 juli beschikbaar in Play Store

Apps Alto’s Odyssey vanaf 26 juli beschikbaar in Play Store
Door ,

In de App Store is Alto’s Odyssey al even te vinden en binnenkort kun je deze endless runner ook op je Android-telefoon spelen. Vanaf donderdag 26 juli is hij te downloaden in de Google Play Store. Net als zijn voorganger hangt er een prijskaartje aan deze game, maar daarvoor krijg je wel urenlang gameplezier terug.

Alto’s Odyssey is de langverwachte opvolger van de megapopulaire game Alto’s Adventure. Beide spellen zijn zogeheten endless runners. Daarbij eindigt het spel zodra je tegen een obstakel botst, in een ravijn valt of verkeert landt met je snowboard. Door de prachtige graphics, eenvoudige maar meeslepende achtergrondmuziek en eenvoudige gameplay was Alto’s Adventure een regelrecht succes.

Zandstormen

Met Alto’s Odyssey hopen de makers uiteraard dit succes te kunnen evenaren, of zelfs te overtreffen. Het ziet er in ieder geval veelbelovend uit. De eerste recensies zijn erg lovend over de grafische vormgeving, gameplay en kalmerende soundtrack. Uiteraard is Alto’s Odyssey geen kopie van zijn voorganger. De makers hebben een aantal nieuwe elementen aan het spel toegevoegd, zoals wervelstormen, zandstormen, vallende sterren en stromend water. Zo gebruik je de stormen over torenhoge obstakels heen te springen.

Ook hebben de ontwikkelaars nieuwe landschappen toegevoegd. In het eerste deel skiede je over ijzige en besneeuwde bergtoppen en boomrijke gebieden en ravijnen. In het tweede baan je je een weg door duinen en tempelsteden. Ieder landschap heeft zijn eigen, unieke elementen en visuals. De opbouw van het leven is iedere keer anders. Iedere keer als je Alto’s Odyssey speelt is dus anders. Zo blijf je urenlang aan het spel gekluisterd.

Naast Alto zijn er nog meer speelbare personages vrij te spelen. Daarvoor moet je eerst bepaalde achievements of doelen zien te behalen, zoals een X-aantal seconden in de lucht zweven, een X-aantal keer over luchtballonnen springen of van rotsen af stuiteren. Naast Alto zijn er nog zes andere personages, die ieder zijn of haar eigen eigenschappen hebben. Zo springt de een hoger dan de ander en is een ander personage sneller op topsnelheid.

Beschikbaarheid

Alto’s Odyssey is sinds februari verkrijgbaar in de App Store. Om het spel te kunnen spelen moet je eenmalig een bedrag van 5,49 euro ophoesten. Of de makers dezelfde adviesprijs hanteren voor de Android-versie moeten we afwachten. Vanaf volgende week is Alto’s Odyssey te downloaden in de Google Play Store.

Via

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Recente artikelen

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden