Vergelijk 2.737.798 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Mis niks van het WK 2018 met deze apps

Apps Mis niks van het WK 2018 met deze apps
Door ,

Over twee dagen gaat het WK in Rusland van start. Landen over de hele wereld hebben hun beste voetbalteam samen gesteld om te strijden voor titel 'wereldkampioen' te bemachtigen. In dit artikel kijken we naar apps die ideaal zijn voor het volgen van het WK 2018.

Helaas doet dit jaar ons kleine kikkerlandje niet mee aan het WK. Waar we in 2010 nog als sterke leeuwen in de finale stonden, hebben we 8 jaar later de voorrondes niet overleefd. Dat mag de pret niet drukken want er zijn 32 andere landen die dit jaar nog wel voor de kampioenstitel strijden. Deze apps helpen je om gemakkelijk en leuk het WK 2018 in Rusland te volgen. 

2018 Fifa World Cup Russia

In de app van FIFA World Cup Rusland vinden we alle informatie in een handomdraai. Op 14 juni spelen Rusland en Saudi Arabië de openingswedstrijd van het Wereld Kampioenschap voetbal. Wanneer je de app installeert wordt er gevraagd wat jouw favoriete team is. Deze kan je invullen en later eventeel veranderen. Het is ook een optie om deze blanco te laten. In de app is een duidelijk overzicht van de pool-indelingen en een overzicht wie, wanneer, hoelaat tegen elkaar spelen. Je kunt er voor kiezen om meldingen aan te zetten voor alle teams of specifieke teams. Zo ben je overal en altijd direct op de hoogte van het WK nieuws. 

fifa,2018, teams     wk 2018

2018 FIFA World Cup Russia™ Official App

App name
 
Nieuws

Ontvang notivicaties, volg het WK nieuws en bekijk de verschillende poolen. Ben volledig op de hoogte van alles in en rond het WK in Rusland. Nu alles bij elkaar in de officiele FIFA 2018 WK App.

Play Store App Store

 FIFA World Cup Predictor

FIFA World Cup Predictor is een leuke app voor tijdens het WK. In de game kun je een voorspelling doen over de uitslagen van de verschillende wedstrijden. Met elke voorspelling zijn punten te verdienen. Daarbij is het ook nog mogelijk om een bonusvraag te beantwoorden voor extra punten. Met jouw punten kan je meedoen aan verschillende competities. Wij bij GSMinfo doen nu fanatiek mee aan de Nederlandse competitie. Wil je liever een groep aan maken en kijken wie van jouw vrienden het beste is in het voorspellen van wedstrijden? Dan kan dat natuurlijk ook. Naast dat het leuk is om de beste te zijn, zijn er ook nog eens prijzen te winnen. Dan moet je alleen wel ons verslaan en in de top 20 van de wereld eindigen.

wk 2018  wk 2018

FIFA World Cup™ Predictor

App name
 
Games

Weet jij al hoe het WK gaat verlopen? Doe mee met de Predictor FIFA app. Neem het op tegen je vrienden of tegen onbekenden en bewijs dat jij het meeste van voetbal weet. 

Play Store App Store

NOS-app

Volg al het nieuws op de voet met de app van NOS. Binnen de reguliere app van NOS hebben ze sinds kort een aparte sectie voor het WK voetbal. In deze sectie zie je niet alleen een nieuwsoverzicht, maar kan je ook wedstrijden (terug)kijken. Daarbij heeft NOS dit jaar iets nieuws. Met NOS 360° ben je niet meer afhankelijk van de beelden die door de regisseur worden geselecteerd. Wanneer er een doelpunt, overtreding of flinke misser wordt gemaakt, kun je kiezen uit ruim 20 hoeken om het terug te kijken. Niks gaat zo meer aan je voorbij. 

nos, wk 2018     nos, wk 2018

NOS

App name
 
Audio en video

Het laatste nieuws ontvang je met de app van de grootste onafhankelijke omroepstichting van Nederland. De NOS app brengt het beste van NOS.nl naar je smartphone. 

Play Store App Store

Voetbal Inside

Tot slot presenteren we de app van het televisieprogramma Voetbal Inside. In de app verschijnen scherpe artikelen en kritische analyses. Ook geeft de app achtergrondverhalen over spelers, coaches en hele teams. De schrijfwijze van Voetbal Inside is misschien niet voor iedereen weggelegd maar je kunt er wel het hele WK mee volgen. Ook worden in de app de leukste momenten van de studio-uitzending verzameld. Zelfs als je niet kunt kijken hoef je niets te missen.

voetbal inside     voetbal inside

Voetbal Inside

App name
 
Nieuws

Met de Voetbal Inside-app kun je volgen wat er gebeurt in voetballend Nederland. Ook gaat het nieuws over de grenzen en kun je de beste stukjes van de Voetbal Inside uitzendingen terugkijken met de app.

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden