Vergelijk 2.737.798 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Instagram: dempen in plaats van ontvolgen

Apps Instagram: dempen in plaats van ontvolgen
Door ,

Binnenkort kun je kiezen welke Instagram-accounts wel en niet interessant blijven, zonder deze te ontvolgen. Gedempte profielen kun je gewoon blijven bekijken. Lees hier hoe je dat doet.

Instagram is één van de meest populaire sociale netwerken. Lang niet alle accounts zijn even interessant om te volgen. Ook kan het zijn dat je wel wilt volgen, maar geen dagelijks updates wilt zien. Bijvoorbeeld iemand die meer dan 10 foto's per dag upload. Het bedrijf komt nu met een passende oplossing voor het blijven volgen van een account zonder updates daarvan op je tijdlijn te zien. Accounts kunnen binnenkort namelijk worden gedempt.

Instagram mute

Het dempen van accounts gaat heel makkelijk. Door op de drie bolletjes te drukken, welke bij een foto van het account of op de pagina daarvan zichtbaar zijn, komt er een menu tevoorschijn. Daar kun je op 'dempen' tikken. Hier krijg je de keuze of je alleen posts of zowel posts als stories wilt dempen. Het ongedaan maken van dempen gaat op dezelfde manier. De eigenaar van een account krijgt geen melding over het dempen.

Instagram

Eerder dit jaar in maart introduceerde Instagram een wijziging in het algoritme van de app. Sindsdien worden berichten en updates van accounts die je volgt anders gerangschikt en weergegeven. De update komt op korte termijn beschikbaar. Netwerken zoals Facebook bieden de nieuwe Instagram-functie al langer. Op Facebook kun je vrienden bijvoorbeeld ontvolgen zonder ze te verwijderen uit je vriendenlijst.

(via

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden