Vergelijk 3.090.896 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Track jouw reis simpel en automatisch via Polarsteps

Apps Track jouw reis simpel en automatisch via Polarsteps
Door ,

De wereld is in de afgelopen eeuw een stuk kleiner geworden. In iets meer dan een dag vlieg je vanuit Nederland in het uiterste puntje van de wereld. Of je nou alleen gaat of met gezelschap, er blijven altijd mensen thuis. Mensen die dolgraag willen weten wat jij allemaal uitspookt en onderneemt. Delen is tegenwoordig niet meer zo moeilijk via het internet en het gebruik van smartphones.

Onlangs hebben wij Polarsteps ontdekt. Deze app bestaat al wat langer, maar dat maakt hem niet minder fijn. Door middel van wifi en gps wordt jouw hele route gevolgd. Jij kan vervolgens zelf bij elke bestemming waar je aankomt een foto plaatsten of een verhaaltje schrijven. Uiteindelijk krijg jij de hele route digitaal en kan je precies zien wanneer je waar geweest bent.

Ook houdt deze app bij hoeveel landen je hebt bezocht en hoeveel kilometer je hebt afgelegd. Dit kan je zien per reis of in totaal. Door simpelweg aan te geven dat de reis van start is gegaan, zal je telefoon op de achtergrond je route volgen. Het volgen gebeurt alleen via gps en wifi. Het kost dus geen mb's. Je kan er ook voor kiezen hoe nauwkeurig je alles wil volgen. Perfect als je wilt dat het niet te veel batterij kost.

polarsteps reisoverzicht  Polarsteps stap maken

Ideaal voor het thuisfront

Je kan de link naar jouw persoonlijke pagina delen via onder andere social media, WhatsApp en e-mail. Door deze link komen mensen op jouw pagina en kunnen ze je volgen en je stappen 'liken'. Dit is een ideale manier om jouw avonturen te delen. Zo hoef je niet naar iedereen apart foto's te sturen, krijg je niet honderd keer de vraag hoe het op je reis is en kunnen bijvoorbeeld jouw ouders zien dat jij niet ergens al een week in een greppel ligt. Een zeer fijne app voor jou en de thuisblijvers dus! 

Polarsteps

App name
 
Reizen

Polarsteps volgt automatisch je route en de plaatsen die je hebt bezocht tijdens je reis. Neem je telefoon gewoon mee in je zak en de app creëert automatisch je eigen prachtige reisverslag.

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden