Vergelijk 3.023.953 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Reis met Tranzer het hele land door

Apps Reis met Tranzer het hele land door
Door ,

Stel je voor: je wil naar je neef aan de andere kant van Nederland maar je bent niet zo bedreven in het reizen met het openbaar vervoer, waar begin je dan? De app Tranzer moet dit een stuk makkelijker maken.

Het openbaar vervoer in Nederland kan een beetje overweldigend zijn als je er niet iedere dag mee geconfronteerd wordt. Verschillende buslijnen die kriskras door een stad gaan en treinen die maar een paar minuutjes wachten levert behoorlijk wat stress op. Daarnaast zit je ook nog met verschillende kaartjes voor verschillende vervoerders. De app Tranzer heeft hier een oplossing voor: één ticket voor alles in een vooraf bepaalde en betaalde reis.

Het werkt eigenlijk heel simpel: in de Tranzer app voer je in waar je heen wilt en waar je vandaan komt. Tranzer kijkt dan naar alle verschillende routes die je kunt nemen en toont je de beste opties, inclusief de verschillende middelen van vervoer. Je krijgt de tijden van vertrek en aankomst te zien en ook de kosten die aan de reis verbonden zijn. Uit dit lijstje kies je de reis die je het meest aanstaat en dan is het slechts nog een kwestie van afrekenen met iDEAL of creditcard. Je ontvangt één ticket voor de hele reis, hiermee check je in bij de NS en dit laat je zien aan de buschauffeur.

Tranzer Tranzer

Tranzer

App name
 
Reizen

Met Tranzer boek je je hele reis door Nederland op 1 adres. Trein, bus en tram reken je af in de app en met je ticket kun je het hele land door.

Play Store App Store

Tranzer

De app kan op dit moment al gebruikt worden bij een heel aantal vervoerders. Daarbij gaat het om alle treinmaatschappijen, Conexxion bussen, RET bus en tram, EBS bussen en zelfs de taxidienst Uber wordt in de app meegenomen. Begin 2018 komt daar ook nog de GVB bij waardoor het openbaar vervoer binnen Amsterdam ook volledig met de app te gebruiken is. Tranzer vraagt voor deze dienst slechts 50 eurocent per transactie, en dat levert je veel gemak op.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden