Vergelijk 3.031.791 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Makkelijk een lief katje vinden met Catinder

Apps Makkelijk een lief katje vinden met Catinder
Door ,

Op zoek naar een poes maar wil je ook graag je karma een boost geven? Misschien is Catinder dan wel speciaal voor jou ontworpen! Match jezelf naar een nieuwe huisgenoot.

Katten zijn geweldig, daar zijn we het natuurlijk allemaal over eens. Het is dan ook heel leuk dat er nu nog een kattengerelateerde-app is verschenen: Catinder! Tinder kennen we allemaal, de immens populaire dating-app krijgt nu ook een vervolg om van te spinnen. Het doel van Catinder is echter wel wat nobeler. 

Catinder Catinder

Het idee achter Catinder is eigenlijk heel simpel. Je krijgt een kat, poes of kitten te zien dat ergens in Nederland in een asiel zit. Het diertje wordt dus goed verzorgd maar toch is het voor zo'n beestje fijn als het de onverdeelde aandacht van een vaste eigenaar krijgt. Als het uiterlijk van het beestje je niet aanstaat kun je de afbeelding naar links 'swipen' en dan hoor je er ook niets meer van. Swipe je echter naar rechts, dan krijg je wat meer informatie over het katje zoals de leeftijd, het geslacht en of het beestje al dan niet graag geaaid wordt.

Met Catinder wil de dierenbescherming ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk katjes worden opgenomen in een warm huis en daar alle zorg krijgt die het beestje verdient. Als we eerlijk zijn hebben wij flink wat moeite om de schattige kopjes naar links te swipen. Wij kunnen de app in ieder geval aanraden, al is het maar om heel hard 'Aww wat schattig' te zeggen.

Catinder

App name
 
Communicatie

Met Catinder kun je op zoek naar katjes die geen baasje meer hebben. Je krijgt profielen te zien van katten, poezen en kittens die ergens in Nederland in een opvang zitten. Het is de bedoeling dat hiermee meer katjes een dak boven hun hoofd krijgen.

Play Store

Praat mee over dit artikel

Cat S60 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 500 € 21,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 23,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 23,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 1000 € 27,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 2000 € 32,00 € 0,- Bekijken
Alle Cat S60 aanbiedingen.

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden