Vergelijk 3.050.164 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Need For Speed™ No Limits blijft goed, maar waarom?

Apps Need For Speed™ No Limits blijft goed, maar waarom?
Door , - 1 reactie

Met de miljoenen games die te downloaden zijn voor Android en iOS komt het weinig voor dat een spel voor langere tijd gespeeld wordt, alvorens een ander wordt gedownload. Need For Speed™ No Limits weet ons echter steeds weer te pakken.

Need For Speed™ kennen we als één van de bekendste racegames op de computer en vele consoles maar er bestaat ook een spel voor op de smartphone waar wij geen genoeg van krijgen. We spelen het niet dagen achtereen maar we komen er wel steeds weer bij terug. Dat komt voornamelijk door de diversiteit die het spel biedt en de enorme hoeveelheid content.

NFS NFS

Zoals gezegd gaat het hier om een race game voor op de smartphone. Het probleem voor veel mobiele games is het gebrek aan knoppen die voor de besturing gebruikt kunnen worden. Daarom hoef je bij Need For Speed™ No Limits rijdens het rijden geen gas te geven, dat doet het spel al voor je. In plaats daarvan hoef je alleen naar links en rechts te sturen door links en rechts op het scherm te drukken. Daarnaast kun je omlaag swipen om je auto te laten driften en je kunt omhoog swipen om je nitro-boost te activeren.

Er zijn verschillende manieren om te spelen in deze game. Centraal staat de campagne waarbij je door het voltooien van races verder komt in het verhaal. Om het verhaal helemaal uit te kunnen spelen heb je REP nodig, reputatie punten. Deze punten kun je verdienen met campagneraces, maar je hebt meer nodig dan daarmee te behalen valt. Daarvoor kun je uitwijken naar de Series. In de Series is het de bedoeling dat je races voltooit die zijn opgesteld om een bepaalde auto heen. Ook zijn er de Tuner Trials: dagelijks wisselende races waarvoor slechts een paar auto's geschikt zijn en waarmee onderdelen te verdienen zijn om je auto's mee te upgraden.

NFS NFS

Eens in de zoveel tijd is er een speciale, vaak erg snelle, auto te verdienen door 5 tot 7 dagen op rij een aantal races te winnen. Dat is iets waar we gulzig naar uit kunnen kijken. Het spel zit verder boordevol auto's. Van Volkswagen tot Lamborghini en van Ford tot Pagani zijn er auto's te winnen, elk met hun voor en nadelen. De enorme hoeveelheid races, categorieën, auto's en events blijven we terugkomen bij Need For Speed™ No Limits. Alvast veel raceplezier!

Need for Speed™ No Limits

App name
 
Games

Need For Speed No Limits is een gevarieerd racespel met auto's van bekende merken. Het spel kenmerkt zich door de enorme hoeveelheid activiteiten die je kunt doen. Er zijn regelmatig events waarmee nieuwe auto's kunnen worden verdiend.

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden