Vergelijk 3.774.094 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Pokémon Go viert haar verjaardag met events

Apps Pokémon Go viert haar verjaardag met events
Door ,

Hoor jij net als onze Pieter bij de groep fanatieke Pokémon Go-spelers? Dan heb je vast even stilgestaan bij de verjaardag van de Augmented Reality-app. De app viert dit heugelijke feit met een ware traktatie.

De hardcore gebruikers is het waarschijnlijk al wel opgevallen dat er iets aan de hand is in de wereld van Pokémon Go. De app waarmee de monsters worden toegelaten tot onze wereld viert vandaag haar eerste verjaardag. Precies een jaar geleden werd Nederland overstroomd door spelers van alle leeftijden die op zoek gingen naar Pokémon die zij nog niet eerder hadden gevangen. Er werd daarbij constant geklaagd dat de servers overbelast waren. Dat was ook niet zo gek gezien het spel officieel alleen in Japan en Australië te spelen was.

Nu zijn we een jaar verder en een groot aantal spelers lichter. De ontwikkelaar van de app, Niantic, blijft echter vol goede moed updates uitbrengen voor het spel. In het afgelopen jaar is de tweede generatie Pokémon aan het spel toegevoegd, het vechtsysteem op de schop gegooid en spelers kregen de mogelijkheid om een Pokémon uit te zoeken als partner. Deze partner verzamelde snoep van het eigen type om daarmee sterker te worden.

Events

Wat Niantic ook steeds vaker doet is het organiseren van evenementen. Dan doelen we op events in het spel zelf waarbij het bijvoorbeeld mogelijk is om een Pikachu te vangen die een petje op heeft. Over een maand, op 12 augustus, is er in Amstelveen een Safari Zone-event waarbij je allerlei Pokémon kunt vangen die normaal gesproken niet in Nederland te vinden zijn!

Pokémon GO

App name
 
Games

De wereld van Pokémon komt samen met de onze. Vang Pokémon, train ze en vecht tegen de Pokémon van anderen. Trek er op uit om verschillende wezens te vinden en vang ze allemaal!

Play Store App Store

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden